Поглед към Спенсър Прат и нетната стойност на Хайди Монтаг, след като изхабиха 10 милиона щатски долара за 2 години: „Бяхме незрели“Нетната стойност на Хайди Монтаг и Спенсър Прат предизвика някои противоречия в миналото. Време е да разберете как са издухали всичките си пари поради 'незрялост' и колко струват днес.

Каква е нетната стойност на Спенсър Прат и Хайди Монтаг? Този въпрос е на устните на хората след славата на двойката в телевизионното риалити шоу Хълмовете .Много се говореше за навиците на Спенсър Прат и Хайди Монтаг да харчат пари, след като няколко доклада се задълбочиха във финансите им.

Двамата се срещнаха, докато и двамата бяха в риалити сериала на MTV през 2007 г. Връзката им беше един от основните акценти в шоуто и тези двамата скоро се превърнаха в една от най-популярните двойки в САЩ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от heidimontag (@heidimontag) на 12 юни 2019 г. в 15:18 ч. PDT

С голяма слава дойде много късмет. Как Спенсър и Хайд Прат се справиха с новооткритото си богатство?Нетната стойност на Хайди Монтаг и Спенсър Прат

Освен че са толкова големи риалити звезди по това време, Спенсър Прат и Хайди Монтаг също имат парични проблеми. Според Пари , двамата натрупаха богатство от 10 милиона долара до 2008 г. Две години по-късно обаче бяха счупени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от heidimontag (@heidimontag) на 26 октомври 2019 г. в 14:11 ч. PDTСпенсър се отвори In Touch Weekly през 2014 г. за това как нещата се разпаднаха.

Бяхме незрели и се хванахме. Всеки път, когато излизахме да ядем, поръчвахме 4000 долара бутилки вино. Хайди отиваше в търговския център и пускаше по 20 000 до 30 000 долара на ден. Мислехме, че сме Джей Зи и Бионсе.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от heidimontag (@heidimontag) на 1 октомври 2018 г. в 11:21 ч. PDT

Хайди и Спенсър, които се ожениха през 2008 г., все още остават заедно сред паричната си драма. През 2010 г. обаче те се разведоха за кратко за няколко месеца, но се оказаха отново заедно. По-късно те разкриха на DailyBeast през 2011 г., че разводът е рекламен трик, за да се спечелят пари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от heidimontag (@heidimontag) на 11 септември 2019 г. в 13:20 ч. PDT

Беше тежък момент за двойката, която трябваше да изтърпи много критики, но в наши дни те се опитват да се върнат в релсите.

Хайди Монтаг и Спенсър Прат през 2019 г.

Двойката сега се опитва да популяризира „кристалната терапия“ на Спенсър. Риалити звездата прави бизнес от продажба на кристални висулки, гривни, колиета, дрехи и т.н.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от PrattDaddy.com (@spencerpratt) на 3 януари 2019 г. в 20:32 ч. PST

Бизнесът процъфтява благодарение на стратегиите за популяризиране на социалните медии. Спенсър разкри на Пари че сега продава около 200 висулки седмично, като спечелва от 120 до 300 долара на седмица.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от heidimontag (@heidimontag) на 14 октомври 2019 г. в 10:12 ч. PDT

Въз основа на настоящите си доходи и славата в социалните медии, Спенсър Прат и Хайди Монтаг се надяват да си върнат някога изгубеното богатство и да изградят империя, която синът им ще се възползва някой ден.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от heidimontag (@heidimontag) на 9 декември 2018 г. в 17:06 ч. PST

Последните десет години бяха доста влак за тези риалити звезди. Те не започнаха да имат много, но в крайна сметка спечелиха внезапно огромно богатство. След това го загубиха, справиха се с брачните проблеми, станаха спорна двойка и сега възстановяват състоянието си.

Обичайте ги или ги мразете, все още трябва да им давате реквизит, за да продължават да издържат през всичко това.

Знаменитости Хайди понеделник Финанси Пари
Популярни Публикации