Семейни трагедии на Лорета Лин: Как певицата загуби двете си най-големи деца и най-големия си внукПоследни актуални новини Семейни трагедии на Лорета Лин: Как певицата загуби двете си най-големи деца и най-големия си внук във Фабиоза

Тъй като беше младо момиче, звездата от кънтри музиката Лорета Лин знаеше, че ще има голямо семейство. Тя беше второто от осем деца, така че да има много свои деца изглеждаше предопределено.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лорета Лин (@lorettalynnofficial) на 2 януари 2019 г. в 9:15 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Конуей Тути даде трогателен подарък на Лорета Лин в чест на неразривна връзка между Лин и нейния бащаКога тя все още беше тийнейджърка , Лорета се омъжи за Оливър Ванета Лин (по-известен с прякорите си „Ду“ или „Дулитъл“) през 1948 г. Те бяха женени за близо половин век до смъртта на Ду през 1996 г. и има шест деца. Лорета вече има 27 внуци и 16 правнуци.

Лорета ЛинГети изображения / Идеално изображениеДецата на Лорета продължиха традицията да имат собствени големи семейства! За съжаление двете й най-големи деца вече не са с нас.

Трагичните загуби на Лорета: какво се случи с най-големите й деца?

Второто дете на Лорета, синът Джак, напусна света твърде рано. През юли 1984 г. той се опита да прекоси река Дък близо до ранчото на семейството си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 50 Fun Things (@ 50funthings) на 27 декември 2018 г. в 20:57 ч. PST

Той яздеше коня си и той оцеля при преминаването, докато Джак не го направи. Той е паднал, ударил се в главата, припаднал и се е удавил, според доклада на съдебния лекар. Джак беше само на 34.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Стела Партън се отваря за живота в сянката на сестра Доли и говори за връзката им

Първото дете на Лорета, дъщеря Бети Сю, почина през 2013 г. на 64-годишна възраст емфизем и умря мирно близо до ранчото на семейството. Бети имаше две дъщери.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @lorettalynn_and_patsycline на 26 ноември 2014 г. в 19:19 ч. PST

Поредната тъжна загуба в семейство Лин

Най-големият син на Джак Лин и най-голямото внуче на Лорета Лин, Джефри, почина преждевременно като баща си. През 2016 г. в изявление на официалната страница на Лорета Лин във Facebook се казва, че Джефри почина внезапно, но причината за смъртта му не беше спомената.

Той имаше три деца: Джори, Кейти и Коди.

Въпреки че загубите бяха трудни за примиряване, сега Лорета е фокусирана върху оцелялото си семейство и прекарва повече време с тях сега, след като не е толкова заета с обиколки и записи, както преди.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-добрият подарък някога! Кийт Урбан изскочи от гигантска торта за рожден ден, за да изпълни пожеланието за рождения ден на Лорета Лин

Популярни Публикации