Лоросов таро - какво е това?Lotus Tarot е колода с карти таро, създадена от Алисън Дей. Подобно на оригиналната колода Таро, тя също съдържа 78 карти, като 22 от тези карти са в главната аркана, а останалите 56 карти представляват второстепенната аркана. Самата Алисън Дей измисли значението на самите карти таро

Интересът й към тарото и психическия свят започва, когато е едва на 16 години. Още като млада жена тя осъзна, че четенията могат да помогнат за осигуряване на яснота и комфорт в живота, затъмнен от объркване в този момент.Самите й способности станаха по -силни, когато тя започна повече да използва медитацията. Повечето психически читатели и читатели ще ви кажат, че вашите видения и образите, които получавате, ще ви станат по -ясни, когато можете да имате по -високо съзнание чрез медитация.

Това, което някога е започнало като нещо, което й е било забавно да прави; тя сподели тази възможност с близък приятел и тя прерасна в огромна част от нейния възрастен живот.

Сега самата тя е международно известен читател на таро и творчески известен като разработчик на колодата Lotus, което я поставя в лига.

В момента тя е достъпна само на един сайт, който предлага безплатни автоматизирани четения на таро. Точно като предупреждение, че това са безплатни автоматични показания с описания какво означава всяка карта. Те могат да бъдат както добри, така и лоши, когато става въпрос за получаване на отговорите, които търсите за бъдещето. Добре е в смисъл, че можете да запазите личната си информация и да задавате въпроси, които само вие ще знаете.Той също така ще ви даде бърз отговор и дефиниция какво означават картите в сравнение с това, с което имате работа в момента. Единственото лошо нещо с автоматизираното четене на карти таро е, че нямате истински човешки читател, който е в състояние да улови емоциите или да използва друг вид гадаене, за да получи отговорите, които търсите.

Това не означава, че сайтът на Lotus е нещо лошо, тъй като обикновено се използва дискретност, когато се знае разликата между получаване на автоматизирано четене и получаване на такова, което се извършва от човешки читател.У дома | Други статии на Таро

Популярни Публикации