Любовта побеждава всичко! 54-годишният междурасов брак на Лесли Угамс и Греъм Прат се противопостави на шансоветеПоследни актуални новини Любовта побеждава всички! 54-годишният междурасов брак на Лесли Угамс и Греъм Прат се противопоставиха на шансовете за Фабиоза

Плодотворната кариера на Лесли Угамс започва през 50-те. Тя никога няма да бъде забравена за ролята си на Слепият Ал във филма Дедпул.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Leslie Uggams (@ leslieuggams1) на 19 януари 2017 г. в 22:33 ч. PST

Актрисата ни забавлява от десетилетия. И през годините тя имаше един верен спътник зад кулисите - съпругът й, Греъм Прат.

Коя е Лесли Угамс?

Лесли Угамс, родена в Ню Йорк, е актриса, известна с емблематичната си роля на Кизи Рейнолдс в телевизионния минисериал Корени. Тя стана известна след ролята си в музикалната викторина Назовете тази мелодия.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Leslie Uggams (@ leslieuggams1) на 22 април 2017 г. в 21:07 ч. PDT

Лесли спечели награди 'Златен глобус' и 'Еми' за изпълнението си в 'Корени'. Наградената актриса постигна най-големия пробив в кариерата си с роля в хитовия филм Дедпул. В допълнение към кариерата си в актьорско майсторство, тя пее и корицата на няколко песни и работи в няколко сценични представления.Лесли Угамс и любовната история на Греъм Прат

С голяма кариера и слава, Корени актрисата е дала сърцето си само на един мъж - австралийския бизнесмен Греъм Прат. Двойката, която е женена повече от пет десетилетия, се противопостави на шансовете като междурасова двойка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Leslie Uggams (@ leslieuggams1) на 27 април 2019 г. в 16:25 ч. PDT

Лесли и Греъм се срещнаха за първи път, докато и двамата бяха ученици в Професионалното детско училище в Ню Йорк. След като се срещаха години наред, двойката се ожени по онова време, когато високопоставеният междурасов брак беше рядък.

Говорейки с ХОРА списание за съпруга си и брака им, актрисата каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Leslie Uggams (@ leslieuggams1) на 15 януари 2019 г. в 16:41 ч. PST

Той е умен, остроумен и безстрашен. Не беше толкова трудно, колкото очаквах.

Тя продължи:

Мисля, че причината е, че Греъм не беше американски бял човек. Но, разбира се, получихме поща. Изведнъж не можах да отида никъде, защото хората биха ме разпознали.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Leslie Uggams (@ leslieuggams1) на 31 декември 2016 г. в 20:55 ч. PST

На въпроса как са останали женени толкова дълго, тя каза: „Ние се смеем непрекъснато, но не винаги са рози. Забавляваме се заедно. ”

Тяхното красиво семейство

Лесли Угамс и Греъм Прат имат две деца - дъщеря Даниел Чеймбърс и син Джъстис Прат. Двете деца на актрисата тръгнаха по нейните стъпки и избраха актьорска кариера.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Leslie Uggams (@ leslieuggams1) на 8 юни 2016 г. в 13:28 ч. PDT

Лесли и Греъм бяха женени по време, когато междурасовите бракове бяха рядкост. Това беше началото на страхотен роман, който все още продължава, въпреки шансовете.

Популярни Публикации