Любовна история на Алън Рикман и Рима Хортън- Любовна история на Алън Рикман и Рима Хортън - Новини - Фабиоза

Алън Рикман беше легендарен актьор, но беше и любящ партньор и просто приятен човек за работа. Някои от колегите му споделят, че той е весел на сцената, шегува се и дори дърпа шеги. Но той винаги се отнасяше сериозно към занаята си.Рикман не разпространи много за личния си живот. Някои дори вярваха, че той е потвърден ерген, но той е прекарал всичките тези години с Рима Хортън, съветник от Лейбъристката партия и икономист, известен във Великобритания.

gettyimages

Тайна сватбена церемония

Алън и Рима се запознаха в младостта си, когато тя беше на 18, а той на 19. Оттогава те бяха почти неразделни. Актьорът сподели колко толерантен е бил неговият спътник в живота.Тя е невероятно толерантна. Вероятно кандидат за светилище.

Връзката им изглеждаше гладка и лесна и нямаше пречки за връзването на възела. Но Алън не бързаше с предложението за брак.

gettyimagesИ след това, след 50 години, стана известно, че Алън Рикман и Рима Хортън са се оженили. Но беше невъзможно да се установи точната дата на това събитие. Алън току-що съобщи през пролетта на 2015 г., че наскоро са станали съпруг и съпруга.

Ние сме женени. Беше страхотно, защото там нямаше никой.

Това се случи в Ню Йорк и никой не присъстваше, освен младоженеца и булката. След церемонията те се разхождаха и обядваха. Актьорът каза още, че е купил на любимата си скъпа сватбена лента, но тя не я е носила.

gettyimages

Най-запомнящите се роли

Очарованието и остроумието на Рикман го превърнаха в любим актьор на хиляди фенове. Ето някои от най-добрите роли на тази легенда на британското кино.

1. Трудният

Ханс Грубер е един от най-добрите злодеи в киното.

чрез GIPHY

2. Робин Худ: Принцът на крадците

Отначало Алън отказа да изиграе ролята и се съгласи едва когато режисьорът обеща да му даде пълна свобода в тълкуването на персонажа. Тази роля донесе на актьора награда BAFTA.

3. Смисъл и разумност

Той не винаги играе негативни герои. В този филм Рикман е чувствен мъж, който се озовава в любовен триъгълник.

4. Догма

Алън Рикман изигра ролята на Метатрон, ангел със страст към черния хумор. Актьорът нямаше много време на екрана, но външният му вид все още беше незабравим.

чрез GIPHY

5. Любов всъщност

Трудно е да си представим Рикман в романтични комедии, но всъщност той участва в някои от тях. Този филм е идеален за Коледа.

6. Поредица за Хари Потър

Северус Снейп е може би най-популярната роля на Алън Рикман. J.K. Роулинг искаше той да играе тази роля и дори сподели с него най-важните подробности.

чрез GIPHY

Милиони фенове все още са тъжни след смъртта на актьора преди почти две години. Но той ни даде много филми, за да се насладим на брилянтното му изпълнение. Няма го, но със сигурност не е забравен.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Спомняйки си Алън Рикман: ​​Един от най-великите британски актьори

Любовна история
Популярни Публикации