Бременната внучка на Лусил Бол си спомня легендарната си „Нана“ в трогателна почитНай-новите новини на бременната внучка на Lucille Ball си спомня легендарната си 'Нана' в трогателна почит към Fabiosa

Изминаха 30 години от смъртта на емблематичната американска актриса Лусил Бол, известна най-вече със собствените си продуцентски комедии Обичам Люси, Шоуто на Люси, Ето Люси, и Живот с Люси.Lucille Ball почина на 26 април 1989 г., на 77-годишна възраст, след разкъсване на аортата. Най-известната комедия на Джеймстаун все още се помни от нейното семейство, колеги и многобройни фенове по цял свят.Освен че е емблематична актриса, Люсил е била всеотдайна майка на две деца, Люси Арназ и Деси Арназ-младши. Тя е била омъжена два пъти: за Деси Арназ, с която е живяла около двадесет години, и за Гари Мортън.Трогателна почит

Бременната внучка на Lucille Ball Кейт Luckinbill Conner наскоро направи трогателна почит към легендарната си баба, разказвайки колко много се гордее с нея.

Нана, не бих могъл да се гордея, че съм ти внучка.Докато празнуваше наследството на легендарната си баба, Кейт Лукинбил Конър публикува сладък почит в официалния си профил във Facebook. Също така тя обяви за възобновяване на усилията си в социалните медии Наследството на Луси .

Внучката на Люсил Бол Кейт е благодарна, че баба й продължава да я учи дори от небето. Тя никога не забравя емблематичната си баба и редовно прави публикации в профилите си в социалните мрежи за Лусил Бол. Каква страхотна връзка имат!

Внучката на Lucille Ball Кейт Luckinbill Conner направи трогателна почит към емблематичната си баба, като написа колко много я обича.

Популярни Публикации