Щастливо-плодородната Стиви Уондър е горд баща на 9 деца от 5 различни жениПрез десетилетия Стиви Уондър е родил девет деца от пет различни жени. Само три от тях бяха негови съпруги, докато други - или неизвестни жени, или прости приятелки. В момента е женен за третата си съпруга Тамеека Брейси, с която споделя две деца.

Стиви Уондър се е женил три пъти. В момента е отдаден на третата си съпруга Томека Робин Брейси. През 2017 г. двойката завърза възела в хотел Bel-Air в Лос Анджелис, след като роди две деца.Като цяло Стиви Уондър има девет деца от пет различни жени. Нека си припомним връзките му, които родиха толкова много деца.

# 1 Стиви Уондър и Йоланда Симънс

Хитмейкърът се запознава с Йоланда Симънс, когато тя кандидатства за работа като секретар в издателската му компания през 1975 г. Двамата никога не са били женени, но тя ражда дъщеря Айша Морис и син Кита Морис.

Първородното дете на Уондър беше основното му вдъхновение за написването на сингъл, Не е ли прекрасна? Айша тръгна по стъпките на баща си, след като стана певица, автор на песни, продуцент на музика, музикант и мултиинструменталист. Тя постоянно придружаваше баща си на турнета.Щастливо-плодородната Стиви Уондър е горд баща на 9 деца от 5 различни жени Щастливо-плодородната Стиви Уондър е горд баща на 9 деца от 5 различни жениГети изображения / Идеално изображение

# 2 Stevie Wonder & Melody McCulley

Не е налице толкова много информация за техния роман, но според Daily Mail , Мелъди Маккли роди син Мумтаз Морис, който тръгна по стъпките на баща си и стана музикант.# 3 Стиви Уондър и инкогнито

Съобщава се, че бащата на девет деца има дъщеря София и син Куаме с жена, чиято самоличност не е публично оповестена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kwame Morris (@kwameyagan) на 24 септември 2017 г. в 7:07 ч. PDT

# 4 Стиви Уондър и Карън 'Кай' Милард Морис

Втората съпруга на Уондър беше модният дизайнер Карън 'Кай' Милард Морис, за когото той се ожени през септември 2001 г. Двойката беше заедно 11 години преди да подадат молба за развод, позовавайки се на 'непримирими различия'.

По време на брака им А-листър роди двама сина Кайланд и Мандла Каджай Карл Стивланд Морис, който беше изненадващо роден на 55-ия рожден ден на баща си през 2005 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kailand (@kailandmorris) на 13 май 2019 г. в 19:34 ч. PDT

# 5 Стиви Уондър и Томека Робин Брейси

Двойката започна да излиза след развода на Уондър с Карън. Стиви Уондър и Томека Робин Брейси имат две деца заедно, въпреки че информацията за първото им дете е неизвестна, докато второто е момиченце на име Ниа, което означава „цел“ - един от седемте принципа на Kwanzaa.

Слуховете предполагаха, че тогавашната приятелка на Стиви Уондър е бременна с тризнаци; той обаче отрече твърденията по време на интервю с Гледката .

Щастливо-плодородната Стиви Уондър е горд баща на 9 деца от 5 различни жени Щастливо-плодородната Стиви Уондър е горд баща на 9 деца от 5 различни жениГети изображения / Идеално изображение

Ако се чудите за първата съпруга, Суеверие хитмейкърът е бил женен за автор на песни и композитор, Сирета Райт, от 1970 г. до приятелската им раздяла през 1972 г. Е, това е само кратка история от личния живот на Стиви Уондър. Американският певец предпочита поверителността и сме сигурни, че просто познаваме най-малката част от начина му на живот.

Популярни Публикации