Марго Роби и Хайме Пресли: Кой е кой? И тези две сестри близнаци ли са?- Марго Роби и Хайме Пресли: Кой е кой? И тези две сестри близнаци ли са? - Знаменитости - Фабиоза

Напълно разбираемо е, когато двама членове на семейството изглеждат толкова сходни помежду си, че непознати лесно могат да ги сбъркат един с друг. Но когато става въпрос за абсолютно несвързани хора, нещата са още по-смешни.Нека разгледаме например Марго Роби и Хайме Пресли. Тези две жени зашеметяващо си приличат и не могат да направят нищо по въпроса. Единственото, което им остава, е или да се посмеят, или да носят някакъв знак със себе си през цялото време, особено на събитието, на което и двамата присъстват.

От само себе си се разбира, че има нещо, което ги кара да си приличат още повече и това е телевизията. И двете жени са актриси. Марго Роби е от Австралия и там е филмов продуцент и актриса. Трудно е да се подцени ролята й в съвременния шоубизнес, тъй като тя се смята за една от 100-те най-влиятелни хора в света.

Докато Хайме Пресли е американска актриса и модел, която е известна с изпълнението си в комедийния филм Казвам се граф . В момента тя участва в сериала на CBS, мамо.

Феновете им просто са изумени от това колко сходни изглеждат. Изглежда те са практически еднояйчни близнаци и това прави всичко още по-вълнуващо! Хората реагират, когато видят сходството по много различни начини. Но най-често срещаният от тях е просто шок. След това възниква невъзможност да се познае кой кой е.И това е абсолютно разбираемо, защото само като погледнете снимките им е невъзможно да различите разликата!

Марго Роби и Хайме Пресли обаче не са единствените знаменитости, които си приличат много. Има и други, чиито фенове често се озадачават от такива близнаци.

Само погледнете тези знаменитости! Трудно е да се повярва, че съществуват подобни прилики!

Джефри Дийн Морган и Хавиер Бардем

И дори прическите им са почти еднакви!

Уил Ферел и Чад Смит

Удивително е да видиш, че хората могат да си приличат!

Кейти Пери и Зоуи Дешанел

Трудно е да ги различите!

Не е ли готино да имате свой близнак някъде на тази планета? Какво мислиш?

Популярни Публикации