Marie Osmond благодари на дъщеря Brianna Schwep, че се гримира на снимачната площадка на „The Talk“Последни актуални новини Мари Осмонд благодари на дъщеря Брайана Швеп, че се гримира на снимачната площадка на „The Talk“ на Fabiosa

След излизането на Сара Гилбърт от CBS Разговорът , Мари Осмонд стана неин заместник. Зрителите са щастливи да я вземат в предаването като съ-водеща и не мислят, че мрежата може да избере по-добре.

Самата тя е доста развълнувана и не пропуска да оцени хората, чиято подкрепа я получи там.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 24 март 2019 г. в 19:24 ч. PDT

Преди да се присъедини, Мари танцува фламинго с брат си Дони на концерта им в Лас Вегас. Остави колената й натъртени. Независимо от това, артистът се качи на самолет и започна 10-ия сезон на шоуто. Тя седеше с Шарън Озбърн, Шерил Ъндърууд, Ив и Кари Ан Инаба, за да сподели подробности за инцидента.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 9 септември 2019 г. в 18:46 PDTВикайте на Бриана

С втория си съпруг Брайън Блозил Мари беше осиновила пет деца. Една от тях беше Брайана Патриша, която се омъжи за фотографа Дейв Швеп едва миналата година. Двойката освежи бабата през май, когато посрещна сладко момиченце. Въпреки създаването на собствено семейство, Бриана все още е до майка си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейв Швеп (@dreamsequences) на 22 септември 2019 г. в 20:58 ч. PDTМари Осмонд се включи в Instagram и благодари на дъщеря си, че се гримира на снимачната площадка. Колко готино е това! Брайана е в подготвителния екип на майка си! Котвата продължи да оценява и нейната фризьорка Анджела Кристин. Тя написа:

Обичам да бъда с дъщеря си Брайана Швеп, която ме благославя всеки ден, гримирайки се, и съм толкова благодарна, че @angelacstyles сънувам удивителните си прически всеки ден в #Разговорът !!!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Осмонд (@marieosmond) на 19 септември 2019 г. в 16:07 ч. PDT

Реакции

Анджела отговори на поста на Мари с еднаква благодарност. Други коментатори засипаха певицата с любов и непоклатима подкрепа.

@angelacstyles:

Толкова чест, че мога да работя с вас всяка сутрин

@ mariesimcox0323:

Те имат красив човек, за да работят ежедневно! Обичам те с бретон !!!!! ️

@diannemak:

Сигурен съм, че събуждаш красивата Мари. Красотата блести отвътре. Това ме накара да мисля за твоята приятелка Кими. Ще го видите отново един ден.

@ pille.z:

Чакаме какво??? Не се събуждате, изглеждайки така ?? ️️

Бриана върши забележителна работа, подготвяйки камерата на майка си. Споделете това и направете комплимент за нейните умения.

Популярни Публикации