Марло Томас никога не е имал собствени деца, но тя всеотдайно е отгледала 5 деца на съпруга си от предишната съпругаПоследни актуални новини Марло Томас никога не е имал собствени деца, но тя всеотдайно е отгледала 5-те деца на съпруга си от предишната съпруга на Fabiosa

Фил Донахю излезе от разхвърлян развод през 1975 г. от първата съпруга Мардж Куни. Те бяха заедно 13 години, преди да се откажат.Той беше издръжлив на срещи след това, но с Марло Томас това се случи като любов от пръв поглед. През 1977 г. тя се присъедини към него в токшоу за интервю, а останалото беше история.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марло Томас (@officialmarlothomas) на 25 юли 2019 г. в 7:59 ч. PDT

След като бяха във връзка от 3 години, Марло и Фил си размениха обети. Оттогава са минали почти 4 десетилетия и двамата все още продължават да са силни. The Това момиче актриса веднъж разкри тайната им на дълъг и щастлив съюз. На въпрос дали съпругът ѝ предлага някакво порицание, тя отговори: „Вие не давате критики“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марло Томас (@officialmarlothomas) на 14 февруари 2019 г. в 9:42 ч. PSTВсе още бездетен, пълен с майчина любов

Това беше първият брак на класическата дива, докато вторият на Фил. Когато тя го прегърна, петте му деца я направиха мигновена майка. Марло предано започва да отглежда четирите си сина, Майкъл, Кевин, Даниел и Джеймс, и дъщеря си Мери Роуз.

Не е ясно защо тя никога не е имала собствени деца с Донахю. Очевидно е обаче как безусловното й състрадание би действало по този въпрос.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марло Томас (@officialmarlothomas) на 25 декември 2018 г. в 8:38 ч. PST

За съжаление, най-малкият доведен син на Марло, Джеймс изведнъж почина поради аневризма на аортата през 2014 г. По време на изтичането му той беше на 51 години и живееше в Хонолулу, докато родителите му живееха в Манхатън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марло Томас (@officialmarlothomas) на 10 септември 2015 г. в 5:49 ч. PDT

Тя е благотворителна жена

Майчините инстинкти идват естествено на Марло. Тя продължи наследството на баща си Дани и откри детска болница. Тя има за цел да помогне на тежко болни деца без подход към съвременното лечение. Изследователският център на Сейнт Джуд осигурява грижи от световна класа, независимо от способността на пациента да плаща.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марло Томас (@officialmarlothomas) на 6 декември 2018 г. в 9:04 ч. PST

Щедростта, добротата и съпричастността на Марло Томас са само примерни. Не се ли чувствате вдъхновени от тази невероятна жена?

Популярни Публикации