Съпругът на Марта Стюарт прекрати 26-годишния си брак, след като тя му изневери с непознат, според биографияМарта и Анди Стюарт бяха заедно 26 години, докато една вечер нейните действия „повдигнаха“ въпроса дали тя наистина го обича. През 1964 г. двойката се запознава с англичанин във Флоренция и Анди ляга да спи сам след малка беседа, докато Марта остава. Според биографията тя твърди, че е изневерила на първата си половинка.

Всички трябва да са чували или чели за Марта Стюарт, но не всички знаят за първия й съпруг. Тя е американска телевизионна звезда и бизнесдама, известна най-вече с воденето на различни предавания за готвене и начин на живот.Освен процъфтяващата й кариера и огромното състояние от 300 милиона долара и шестмесечен затвор поради предполагаем скандал за търговия с вътрешна информация през 2004 г., личният й живот също не е бил благоприятен - според съобщенията съпругът на Марта Стюарт е прекратил брака им, след като тя го е предала с друг мъж.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марта Стюарт (@marthastewart) на 16 септември 2019 г. в 12:51 ч. PDT

Според някои от нейните приятели Марта Стюарт е унищожила 26-годишния си брак с първия си съпруг Анди Стюарт, като му е изневерявала и малтретирала.

През 2014 г. Марта Стюард откровено заяви, че никога не е спирала да търси господин Десен, но има причина, поради която е неженена от десетилетия. Авторката на биографията Джери Опенхаймер попита десетки нейни близки приятели и членове на семейството и сложи всичко в книгата, Просто десерти .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марта Стюарт (@marthastewart) на 3 октомври 2019 г. от 12:00 ч. PDT

В ексклузивно откровение на Поща онлайн , Опенхаймер твърди, че телевизионната личност е изневерила на първия си съпруг и тази ситуация е унищожила брака на Марта Стюарт с Анди. През 1964 г. той завършва юридически факултет в Йейл и те заминават за Европа, за да отпразнуват такъв повод. Във Флоренция, Италия, те срещнаха англичанин. В края на нощта Анди легна да спи, докато Марта остана с непознатия в бара на хотела.Разстроен и ядосан, Анди си легна сам, докато Марта си отиде с новия си приятел. Дълго след полунощ тя се върна, твърдейки, че са отишли ​​на среднощна литургия в катедралата.

Според Просто десерти , срамните й действия тази нощ „повдигнаха въпроси“ на първия й съпруг Анди дали наистина го обича.

Освен това Стюарт е имала „адски брак от повече от четвърт век“, по време на който се е отнасяла към съпруга си „мръсно“. Близкият вътрешен човек си спомни:

Поведението й с Анди стана източник на много стрес, безпокойство и гняв. Непрекъснато го обвиняваше, че е „тъп“ или „глупав“ ... Имало е моменти, когато между тях е имало пълно и пълно напрежение и дълги изпълнени с враждебност мълчания, които сте могли да отрежете с нож.

Разводът им беше гаден, но завърши 26 години по-късно.

Марта Стюарт и дъщерята на Анди Стюарт Алексис също са в лоши отношения с майка си. Според ръководството Каквото и да е: Научете се да живеете тук , детето им каза, че майка й не е обичана от деца и води претенциозен живот.

Марта не се интересуваше да бъде приятелски настроена към децата. Тя щеше да ми предаде нещата точно преди Коледа и да ми каже: „Сега ги увийте, но не гледайте вътре“.

Не е ясно къде стоят отношенията майка-дъщеря до момента.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марта Стюарт (@marthastewart) на 29 ноември 2018 г. в 9:00 ч. PST

Е, изглежда, че съпругът на Марта Стюарт, Анди Стюарт, е прекарал по-голямата част от живота си върху някой, който спори без видима причина и освен това му изневерява. Въпреки че е считана за кралица на медиите, тя едва се е отнасяла силно и адекватно към семейството си.

Семейни проблеми Връзки

Популярни Публикации