Прекрасен външен вид! Ето я сестрата близначка на Ариана Гранде, но те изобщо не са свързани!Последни актуални новини Чудесен поглед! Ето я сестрата близначка на Ариана Гранде, но те изобщо не са свързани! на Фабиоза

На последните Музикални награди на Билборд , Ариана Гранде беше обявена за Жена на годината, признание, което добави корона към статута й на световноизвестна певица с впечатляваща колекция от хитове в класацията. За повечето от феновете й Благодаря U, Next звездата е вдъхновение, тъй като успехът й е доказателство, че с упорита работа, решителност и блясък на талант всеки може да се превърне в икона в ранна възраст.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ариана Гранде (@arianagrande) на 5 декември 2018 г. в 9:36 ч. PST

Под славата на звездния вокалист Ариана също се смята за модна икона, тъй като всичко, което прави освен пеене, се копира от най-отдадените й фенове. За тях Бог е жена външният вид, вкусовете на дрехите и дори физическите й черти я отличават като символи на нейния емблематичен статус.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ариана Гранде (@arianagrande) на 11 декември 2018 г. в 13:36 ч. PST

Наскоро социалните медии бяха оживени с въпроси дали Ариана има сестра близначка, тъй като тази звезда в Instagram е на музиканта двойник .ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кейт Мидълтън е в шоу за запознанства или има двойка от друга Вселена?

Аз съм Ariana’s Look-Alike!

Джаки Васкес е знаменитост сама по себе си. Тя е събрала впечатляващо следване в Instagram от над 211 000 последователи . Основната причина, поради която Васкес е получил такава слава и признание в социалните платформи, е, че тя прилича точно на Ариана Гранде, до степен, че наистина е ‘близначка’ с нея!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jacky Vasquez (@jackyvasquez) на 2 ноември 2018 г. в 12:59 ч. PDT

От снимките й в Instagram е трудно да се отрече, че тя е перфектно копие на Ариана, отговарящо на повечето й функции. От нейната конска опашка и котешки уши, дребната й рамка и дори очарователната трапчинка на лявата й буза, тя е двойник на Ариана!

Ето снимката на Ариана за сравнение.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ариана Гранде (@arianagrande) на 6 ноември 2018 г. в 19:11 ч. PST

Виждате ли приликите? Според родената в Гватемала звезда в Instagram, макар да изглежда точно като звездата, спечелила Грами, тя не възнамерява да я олицетворява, тъй като е страхотен комплимент просто да я погледнеш.

Чудесно е да ме сравняват с Ариана, тъй като я виждам като сестра. Толкова е красива ... Честно казано не знам, че се чувства по отношение на сравненията, но за мен това е огромен комплимент!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jacky Vasquez (@jackyvasquez) на 18 септември 2018 г. в 16:26 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 25-годишната студентка Луквеса Морин: Тя е подобна на Меган Маркъл

Какво мислят хората за нея?

До Васкес обаче, докато тя изглежда точно като Ариана, сравненията вървят в двете посоки: докато някои хвалят сравненията й с Ариана, други просто я виждат като копие.

Какво мислите за приликата на Ариана? Прилича ли на Ариана? Оставете коментарите си по-долу.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 6 знаменитости от реалния живот, които приличат на анимационни герои

Популярни Публикации