Съпругът на Мики Джеймс: Кой е съпругът на звездата на WWE, Ник АлдисМики Джеймс е едно от най-големите имена в WWE. И все пак тя не говори много за личния си живот. Мики Джеймс има ли дете и кой е съпругът й? Прочетете, за да разберете!

Мики Джеймс е успешна жена. Тя се опита в няколко сфери на кариерата, но мнозина я познават като професионален борец. Но кой е съпругът на Мики Джеймс и има ли деца?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мики Джеймс (@themickiejames) на 1 март 2020 г. в 15:50 ч. PST

Мики Джеймс, звездата от WWE

Мики Джеймс, дете в развод, е роден във Вирджиния. Когато израства, тя проявява много силен интерес към конете. Мики е надарена със собствен кон, когато е била 11-годишно момиче и оттогава никога не е спирала да ги язди.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мики Джеймс (@themickiejames) на 19 май 2019 г. в 19:02 ч. PDT

Но нейният жизнен път не я доведе до това да стане професионален конник. Вместо, тя стана борец . Мики започва кариерата си през 1999 г. и печели 5 пъти шампионата за жени в WWE, както и много други състезания. Освен това тя е единствената жена, която някога се е състезавала в особено безмилостен часовник с оранжев оранжев дом на забавлението.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мики Джеймс (@themickiejames) на 6 септември 2018 г. в 8:41 ч. PDT

Въпреки невероятния успех, Джеймс е собственик на 3 коня Morgan и се надява да си купи ферма един ден, след като завърши кариерата си по борба, за да стане треньор на коне.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мики Джеймс (@themickiejames) на 3 януари 2019 г. в 15:03 ч. PST

Джеймс също е страхотен певец. Тя издава първия си кънтри албум през 2010 г. и 3 години по-късно, последва и втория. Не само това, тя се появи и в телевизионен сериал, наречен Псих .

Личният живот на Мики Джеймс

Звездата от WWE е омъжена жена. Но кой е съпругът на Мики Джеймс? Тя е омъжена за Ник Алдис от 2015 г. Мики Джеймс и Ник Алдис завързал възела в романтична церемония в навечерието на Нова година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ник Алдис (@nickaldis) на 6 април 2018 г. в 14:51 ч. PDT

Ник е професионален борец от Англия, който се бие под ринга Магнус. Алдис започва да тренира на 16 години и дебютира през 2005 г. Той се бори в TNA Wrestling и Global Force Wrestling. Притежава титлата на първия глобален шампион на GFW.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ник Алдис (@nickaldis) на 28 ноември 2019 г. в 9:45 ч. PST

Мики Джеймс има ли дете с английския си съпруг? Да тя прави! Двойката приветства тяхното първо и единствено дете , син Донован, през септември 2014 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мики Джеймс (@themickiejames) на 25 декември 2019 г. в 13:35 ч. PST

Толкова сме любопитни да видим какво би избрало детето на Мики Джеймс като кариера. Наличието на шампиони по борба като родители може да го раздвижи в същата посока, но бъдещето ще покаже от какво ще се интересува Донован.

Знаменитости
Популярни Публикации