Чудо! Здрава дъщеря се роди на жена със синдром на Даун и нейния мъж с умствени уврежданияПоследни новини Чудо! Здрава дъщеря се роди на жена със синдром на Даун и нейния мъж с умствени увреждания във Фабиоза

Жени с Синдром на Даун са напълно способни да раждат здрави деца. Съществува обаче 35-50% шанс техните бебета да наследят генетичното състояние. Въпреки това мнозина все още избират да имат пълноценен живот и следващата история доказва, че е възможно.Наслаждавайки се на живота и любовта

Много необичайна двойка от Бразилия е истинско вдъхновение за хората с увреждания навсякъде. Габриела Андраде и Фабио Маркети де Мораес се влюбиха, въпреки шансовете срещу тях - тя е родена със синдром на Даун, а той е умствено изостанал след инсулт при раждането.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Magic of Love: Очарователна двойка на синдрома на Даун се ожени в приказна сватба на техните мечти

Двойката се срещна за първи път в училището на Асоциацията на родителите и приятелите на изключителни деца. Те веднага се харесаха, но Габриела беше замесена с друг тип. И все пак Фабио никога не губеше надежда и след малко тя се превърна в негова приятелка.Габриела и Фабио бяха толкова влюбени, че знаеха, че искат да бъдат заедно завинаги. Приятелите и роднините им бяха доволни от двойката, но се съмняваха, че някога могат да бъдат семейство, тъй като хората вярваха, че Габриела няма почти никакъв шанс да забременее.Един ден майката на Габриела, Лауринда, забеляза напълняването й, но си помисли, че дъщеря й просто яде повече. Изведнъж Фабио разкри, че е почувствал ритник в стомаха на Габриела.

Оказа се, че Габриела е бременна в 6-ия месец. Докато семейството им беше в шок, двойката беше щастлива и в мир.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Любовта е любов“: Тази двойка от синдрома на Даун споделя тяхната любовна история и е абсолютно очарователна

Малката Валентина се роди месец по-рано от очакваното, но за изненада на всички тя беше напълно здрава и не наследи нито едно от условията на родителите си.

Габриела и Фабио бяха над луната, за да имат дъщеря, но им предстоеше друго нещо. Съдът отказа да регистрира Фабио като баща на Валентина поради увреждането му. След няколко месеца на правни и медийни битки обаче справедливостта надделя и Фабио официално беше татко.

Лауринда каза на Vanilla Buzz, че Габриела и Фабио са намерили смисъл в живота, когато се е родила Валентина, и са невероятно щастливи:

Техният начин да виждат живота е по-прост от нашия. Никога не съм виждал двойка да се радва толкова много на бащинство. Дъщеря ми прие процеса много спокойно и много щастлива.

Малката Валентина вече е над 10 години. Тя расте щастлива и заобиколена от любов.

Друг случай на жена със синдром на Даун, посрещаща дете

Лиза беше на 29, когато роди сина си Ник. Той е роден с Синдром на Даун , точно като майка му. Майката на Лиза, Пати, й помогна да отгледа момчето, което е напълно щастливо.

Тези истории доказват това Синдром на Даун може да има семейства и да има право да бъде щастлив.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дете, което никой не е очаквал: Жена със синдром на Даун ражда собствено дете

Популярни Публикации