Чудодеен 21-дневен план за ходене: Най-лесният начин да свалите няколко килограма!- Чудесен 21-дневен план за ходене: Най-лесният начин да свалите няколко килограма! - Начин на живот и здраве - Fabiosa

Всички знаят правилото: ако искате да приведете тялото си в добра форма, изгорете повече калории, отколкото консумирате.чрез GIPHY

В същото време мнозина знаят от собствения си опит, че повечето програми и диети за отслабване не винаги осигуряват очаквания резултат.

Горчивата истина е, че повечето конвенционални начини за отслабване имат само краткосрочен ефект. Хората напускат, след като постигнат желания резултат, и всичко се връща на квадрат 1.

AntiMartina / Shutterstock.comОказва се, че за да поддържате добра форма постоянно, без да навредите на здравето, не е нужно да се изтощавате във фитнес за часове. Понякога всичко, което трябва да направите, за да загубите нежелани няколко килограма, просто поставя единия крак пред другия. Толкова просто!

Единственото, което се изисква, е да отделяте 20 минути на ден за активно и редовно ходене. Направете го навик и ще видите как мускулната ви маса нараства и излишните килограми изчезват. И ще се насладите на удоволствията от подобрения външен вид и дори интелектуалните съоръжения като бонус.Пити Тангчавалит / Shutterstock.com

Всичко това са ефектите от следващия 21-дневен план за ходене. Той е предназначен за начинаещи, така че ако ви се струва твърде лесно, можете да го направите по-предизвикателно според вашето ниво на фитнес и желания резултат.

lzf / Shutterstock.com

В допълнение към ходенето се препоръчва да балансирате хранителните си навици: отказвайте сладки храни, сменете млякото в кафето си за вода, яжте повече плодове и зеленчуци и консумирайте по-малко калории като цяло. Разходките трябва да се превърнат в ежедневен навик, ако искате гарантирани резултати. Например, разходете се до места, вместо да използвате обществения транспорт или кола.

Обърнете внимание на дишането си по време на ходене: то винаги трябва да остане дълбоко и ритмично в синхрон с движенията. Работата е там, че разходката е някаква медитация. Доказано е, че простото ходене по 30 минути на ден може да помогне в борбата с депресията, да намали шансовете за стрес и да облекчи безпокойството.

Ако сте готови за подобрения в тялото и живота си - нека стигнем до него.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съвети за мързеливо отслабване. Без строга диета и упражнения

Ден 1 - 5 минути редовно ходене сутрин и вечер.

Ден 2 - 7 минути ходене сутрин и вечер.

Ден 3 - 9 минути ходене сутрин и вечер.

thka / Shutterstock.com

Ден 4 - поздравления! Имате първите резултати. Празнувайте го с 10-минутна разходка сутрин и вечер.

Ден 5 - вече 12 минути ходене, отново сутрин и вечер.

Ден 6 - разходка от 15 минути сутрин и вечер.

Ден 7 - продължителността на разходката е вече 18 минути!

Bignai / Shutterstock.com

Наближаваме втората седмица на редовното ходене. Време е да промените тактиката, като постепенно увеличаване на темпото.

Ден 8 - 2 минути лесно ходене, последвано от 10 минути с по-бързо темпо, след това отново 2 минути с редовно темпо.

Ден 9 - 20 минути ходене с умерено темпо.

Ден 10 - 5 минути небрежно ходене, постепенно ускорявайте в продължение на 12 минути и забавяйте до нормалното темпо на ходене.

lzf / Shutterstock.com

Ден 11 - 20 минути ходене с умерено темпо.

Ден 12 - 5-минутна небрежна разходка, след това 15 минути по-интензивно ходене, последвано от 5 минути с редовно темпо.

Ден 13 - ходете 20 минути с умерено темпо.

Ден 14 - 5 минути спокойно ходене, 18 минути - по-бързо и след това отново 5 минути ходене с редовно темпо.

Syda Productions / Shutterstock.com

Почти там! Нека го засилим преди финалната линия.

Ден 15 - вървете нагоре и надолу по стълбите за 10 минути, след това вървете 2 минути с бързо темпо.

Ден 16 - 20 минути ходене с умерено темпо.

Ден 17 - вървете нагоре и надолу по стълбите за 12 минути, завършвайки с 2-минутна бърза разходка.

Александър Коротун / Shutterstock.com

Ден 18 - след като ходите 25 минути с умерено темпо, направете 12 клека.

Ден 19 - вървете нагоре и надолу по стълбите за 20 минути и след това вървете 2 минути с бързо темпо.

Ден 20 - 25 мин. Ходене с умерено темпо.

Ден 21 - 20 минути ходене с бързо темпо, завършете с 3 минути редовно ходене.

VGstockstudio / Shutterstock.com

Преди да тръгнете към първия си излет, проверете дали обувките ви са подходящи за задачата. Уверете се, че дрехите ви са удобни, дори ако това е просто разходка.

Отново не забравяйте да персонализирате този план, ако ви се струва твърде лесен. Можете да увеличите интензивността или да изберете по-предизвикателни задачи. Не забравяйте, че можете да се консултирате и с експерт.

Когато вашият 21-дневен маршрут приключи - не забравяйте да проверите теглото си. Най-вероятно ще загубите няколко килограма или повече.

Споделете вашите резултати с нас и ние искрено ще ви поздравим!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Много често срещана билка за бързо и лесно отслабване


Тази статия е само с информационна цел. Преди да използвате някоя от информацията, предоставена по-горе, консултирайте се със сертифициран специалист. Използването на гореописаната информация може да навреди на здравето. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не носи никаква отговорност за вреди или други последици, които могат да произтекат от използването на информацията, предоставена по-горе.

Всичко, което трябва да направите, е да отделяте до 20 минути на ден за ходене и ще забележите колко бързо теглото намалява, мускулната маса се увеличава и колко прекрасно се чувствате като цяло. Прочетете още: https://betterme.guru/10753-21-day-walking-plan-lose-weight/ Ето защо измислихме този невероятен 21-дневен план за ходене. Всичко, което трябва да направите, е да отделяте до 20 минути на ден за ходене и ще забележите колко бързо намалява теглото, мускулната маса се покачва и колко прекрасно се чувствате като цяло. Прочетете още: https://betterme.guru/10753-21-day-walking-plan-lose-weight/ Ето защо измислихме този невероятен 21-дневен план за ходене. Всичко, което трябва да направите, е да отделяте до 20 минути на ден за ходене и ще забележите колко бързо намалява теглото, мускулната маса се покачва и колко прекрасно се чувствате като цяло. Прочетете още: https://betterme.guru/10753-21-day-walking-plan-lose-weight/ Ето защо измислихме този невероятен 21-дневен план за ходене. Всичко, което трябва да направите, е да отделяте до 20 минути на ден за ходене и ще забележите колко бързо намалява теглото, мускулната маса се покачва и колко прекрасно се чувствате като цяло. Прочетете още: https://betterme.guru/10753-21-day-walking-plan-lose-weight

Популярни Публикации