Твърденият син на MJ дълго време е бил приет от семейството му, но мистерията на бащинството му остава неразгаданаПоследната актуална новина Предполагаемият син на MJ дълго време беше приет от семейството му, но мистерията на бащинството му остава неразгадана във Фабиоза

В продължение на години Омер Бати караше света да вярва, че е Майкъл Джексън таен син . Семейството никога не потвърждава публично бащинството му, но преди той да продължи, Джо Джаксън може да е дал някои жизненоважни улики за своя „внук“.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Малко известна история за това как принцеса Даяна и Майкъл Джексън се срещнаха за първи път на неговия концерт

Среща с Майкъл Джексън

Омер Бати се срещна с поп иконата за първи път през 1996 г. и те откриха странни отношения .Когато певицата почина през 2009 г., Бати беше снимана седнала с братята и сестрите на Джаксън на панихидата. Те не изнесоха официално изявление за бащинството на Омер Бати, но Джермейн се обърна към пресата ден преди мемориала, казвайки това:Ако Омер е негов син, той е негов син. Няма да го отречем. Ще му дадем същата любов и грижи, които даваме на Принс, Парис и Одеяло. Не мога да кажа ясно дали е на Майкъл, но видях това дете около себе си.

„Доказателството“ на Джо Джаксън

Предполага се, че детето е резултат от афера между Майкъл Джексън и норвежка Пиа Бати през 80-те.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Вътре в сложната връзка на Майкъл Джексън с баща. Защо Джо Джаксън беше оставен извън волята на сина си?

И в интервюта, преди да умре, патриархът на семейство Джаксън Джо каза, че Омер е дете на Майкъл.

Джо каза, че знае със сигурност, без да предлага конкретно доказателство :

Прилича на Джаксън, може да танцува като Джаксън. Това момче е фантастично танцьор - материя всъщност той преподава танци.

Самият Бати изглежда нямаше доказателство за бащинството си. През 90-те години той често се снима с поп иконата и почти се премества Невърленд .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Майкъл Джексън (@michaeljackson) на 4 юни 2018 г. в 11:51 ч. PDT

И все пак той съобщава Слънцето около времето на смъртта на Майкъл Джексън отчаян да направи ДНК тест това би доказало, че е член на семейство Джаксън.

Странни твърдения на Омер и Парис

Оттогава Бати се дистанцира от твърденията, че двамата с Майкъл Джексън са били баща и син, въпреки че мнозина го смятат за поразително подобие на най-малкият син на певеца, Одеяло .

През 2016 г. Парис Джаксън го нарече „нейният брат

Популярни Публикации