Звездата на „Модерно семейство“ Ариел Уинтър стана истинска за успеха си в отслабването: „Винаги беше разочароващо за мен“Звездата от „Модерно семейство“ Ариел Уинтър говори за отслабване и борба с диетата. Просто вижте снимките преди и след нейната зашеметяваща трансформация!

Ариел Уинтър спечели огромна популярност с ролята си на Алекс Дънфи в хитовото комедийно шоу Модерно семейство . Но въпреки този успех в кариерата, тя също трябваше да се справи с някои лични предизвикателства.Гети изображения / Идеално изображение

През 2016 г., докато беше интервюирана за Списание Седемнадесет , Ариел се отвори за хейтърите, които я наричат ​​„дебела“ и „грозна“, но тя реши да не позволи на всичко това да я притеснява.Гети изображения / Идеално изображение

Тя каза, че омразните думи са я притеснявали толкова много, когато е била по-млада, но в крайна сметка тя е решила да игнорира такива думи и просто да се съсредоточи върху това да изглежда „страхотно“.Отслабването на Ариел Уинтър

През април 2019 г. актрисата направи въпроси и отговори в своите истории в Instagram, където разкри за своите тайни за отслабване.

Хората не можеха да не забележат, че снимките на Ариел Уинтър преди и след това показват, че тя е претърпяла драматична физическа трансформация, така че я попитаха каква е нейната тайна.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ARIEL WINTER (@arielwinter) на 3 май 2019 г. в 21:38 ч. PDT

След това Ариел се открови и разкри, че първоначално е наддала поради предписанията за антидепресанти, на които е била и изглежда по-лесно да приеме по-тежкото си тегло, отколкото да работи върху лекарствата.

Винаги ме е разочаровало, защото исках да мога да се оправя и да чувствам, че работата, която върша, се изплаща, но никога не се чувствах така. Бях го приел и продължих напред.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ARIEL WINTER (@arielwinter) на 29 септември 2019 г. в 18:24 ч. PDT

В крайна сметка Ариел взе решение да търси алтернативи. И след като потърси професионална помощ, тя успя да направи някои промени в лекарствата си, което в крайна сметка доведе до положителни промени в нейното тегло.

Промяната в лекарството моментално ме накара да сваля цялото тегло, което не можех да загубя преди, като просто ми върна метаболизма. Това беше много неочаквано.

Ариел Уинтър сега е за позитивност на тялото

По време на сядане с НОВО През юли 2019 г. Ариел обясни, че редовно поддържа физическата си форма, като ходи на фитнес, но не се е отказала от любимите си закуски, които все още е яла умерено.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ARIEL WINTER (@arielwinter) на 20 октомври 2019 г. в 15:26 ч. PDT

Тя обясни, че макар наистина да цени здравословното хранене, не смята, че хората трябва да се лишават, особено тези, които пътуват за отслабване.

Ариел Уинтър е имала своите възходи и падения, особено що се отнася до въпросите за позитивността на тялото. Може да е трудно да бъдете критикувани за теглото и външния си вид, но вместо да го оставяте, актрисата реши да промени живота си. Днес Ариел Уинтър прегръща коя е и насърчава и другите да правят същото.

Знаменитости Хакове за отслабване Отслабване Вдъхновение за отслабване
Популярни Публикации