Мама, която позволява на 3-годишните рокли на сина да отвръща на критиците, които казват, че тя се опитва да направи сина си гей3-годишното момче на тази майка иска да носи рокли, но хората му дават груби коментари и погледи. Майка й се бори, за да покаже, че ако момче носи рокля, трябва да му бъде позволено да го направи. Бихте ли позволили и на момчето ви да го направи?

Има ли вреда, ако момче носи рокля? Много родители са станали отворени за приемане на „средното пространство“, където децата растат, без да следват ценности, свързани с традиционното момчество или девойство.Мама, която позволява на 3-годишния син да носи рокли, отвръща на критиците, които казват, че тяАндрей Бърщайн / Shutterstock.com

За родителите оставянето на децата им да растат с полова течност е важно за подпомагането на децата да идентифицират своите склонности към пола, докато растат. Този подход към родителството гарантира, че децата се възпитават, за да бъдат уникални и щастливи.

Хората разкритикуваха майка, която позволява на сина си да носи рокли

За Даниел Карвър Фолкнър, майка, която позволи на 3-годишния си син да носи рокли, светът може да бъде жестоко място. За майка на три деца фактът, че синът й носи рокли и розови обувки, го прави получател на груби погледи и коментари.Когато Джеймсън излиза публично с рокля, тя често е обвинявана, че „прави сина си гей“, като му позволява да носи момичешки дрехи. Даниел от Кингспорт, Тенеси, стреля в отговор на всички нападатели на сина си, когато тя разкри, че той е действал по този начин от малък.

Джеймсън има две големи сестри, които са много момичешки и той обича да прави каквото и да правят. Той е облякъл много рокля на принцеса и любимият му елемент от дрехите е нощница за момичета.Когато хората критикуват Даниел, че е позволила на Джеймсън да облече момичешки дрехи, те я молят да го принуди да облече дрехи, които той не харесва. Като смела майка, Даниел защитава правото на сина си да проявява креативност в изразяването си и ако рокли, розови поли и обувки му харесат, тя ще уважи желанията му.

Мама, която позволява на 3-годишния син да носи рокли, отвръща на критиците, които казват, че тяunguryanu / Shutterstock.com

Миналия Хелоуин Джеймсън реши да се поддаде на трик или лечение Бо Пийп от Играта на играчките и той обичаше облеклото. Разбира се, в други моменти Джеймсън преминава към чудовищни ​​камиони и каубойски ботуши, тъй като обича да носи неща, които обичат както момчетата, така и момичетата.

Съвети за работа с кръстосано обличане сред децата

Децата могат да се обличат по много причини и могат да варират от желанието да бъдат от различен пол до необходимостта да съответстват на други деца от другия пол. Какво трябва да направи родителят, когато момчето носи рокля?

Мама, която позволява на 3-годишния син да носи рокли, отвръща на критиците, които казват, че тяNIKS ADS / Shutterstock.com

Първо, родителят трябва да гарантира, че детето има възможности да общува с любящи възрастни от неговия пол, за да се учи от тях. Второ, уверете се, че момчето има много завладяващи рокли за двата пола и особено поп медийни герои като супергерои. И накрая, предотвратявайте и избягвайте случаи на закачки или критики, като дадете време на детето да определи дали иска да бъде „момче или момиче“.

Какво мислите, че трябва да се направи, когато момче носи рокля?


Материалите в тази статия са само с информационна цел и не заместват съветите на сертифициран специалист.

Деца Семейни проблеми
Популярни Публикации