Плюещо изображение на мама! Джейми Лий Къртис и дъщеря й Ани Гост се побратимяват в сива коса и двамата изглеждат зашеметяващоДжейми Лий Къртис е невероятен родител, въпреки че живее в Холивуд и тези снимки с дъщеря й са доказателство, че са прекрасно дуо майка-дъщеря.

Джейми Лий Къртис е не само прекрасна актриса, но и досадна майка. Нейното момиченце вече не е малко. Тя е пораснала красива жена, която има пискливо чиста репутация на дете, израснало под светлините на прожекторите.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейми Лий Къртис (@curtisleejamie) на 18 октомври 2018 г. в 16:28 ч. PDT

Дъщерята на Джейми Лий Къртис Ани Гест

Джейми Лий, холивудско дете, трябва да има много опит с отглеждането на дете, докато се крие от папараците. Тя е дъщеря на известните родители Тони Къртис и Джанет Лий.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jamie Lover 24/7 (@ jamie.lee.curtis.fan) на 21 ноември 2018 г. в 23:11 ч. PST

За съжаление актрисата казва, че има много малко спомени от детството си.Родителите й се разведоха, когато тя беше още дете, а баща й имаше много малък интерес да бъде родител. Тя трудно израстна и се забърка с наркотици.

Ани Гест побратимява косата на Джейми Лий Къртис

Джейми Лий Къртис е невероятен родител, въпреки че живее в Холивуд и тези снимки с дъщеря й са доказателство, че са прекрасно дуо майка-дъщеря. Те имат добри взаимоотношения, които не могат да помогнат да се парадират. И не можем да не забележим, че Ани Гост започна да приема стила на майка си. И става дума и за изображенията на косата на Джейми Лий Къртис.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейми Лий Къртис (@curtisleejamie) на 18 октомври 2018 г. в 8:59 ч. PDT

Въпреки че Ани е осиновена, двете красавици имат еднакви тънки елегантни рамки. И точно като майка си, Ани, която е инструктор по танци на летене, е започнала да люлее косата си в сребърни кичури. Ани просто отразява сивия поглед на Джейми Лий Къртис.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Fashionworld (@ style12234) на 9 април 2016 г. в 11:11 ч. PDT

Дуото впечатли всички с идентичния си външен вид.

Кой е съпругът на Джейми Лий Къртис?

Джейми Лий споделя гордия си родителски статус със съпруга си Кристофър Гест. Успешният комик е женен за Къртис от много години.

МамоГети изображения / Идеално изображение

Смята се, че двойката ще започне да излиза, след като актрисата го видя в списание Rolling Stone през 1984 г. Тя каза на приятелката си, че ще се омъжи за мъжа от снимката. Те все още имат тази оригинална снимка, окачена в къщата им.

Каква прекрасна любовна история! Съгласен ли си? Харесвате ли прическата на Джейми Лий Къртис?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джейми Лий Къртис има най-необичайната любов от пръв поглед! Тя се влюби, когато видя снимката на съпруга си

Знаменитости
Популярни Публикации