Най-гъвкавото лице в света: Този човек стана известен благодарение на необичайната си способностПоследни актуални новини Най-гъвкавото лице в света: Този човек стана известен благодарение на необичайната си способност за Fabiosa

Ако преди 20-30 години много деца искаха да станат актьори в бъдеще, сега всяко дете иска да стане блогър. Защо? Това е истинска работа мечта: прекарвате целия ден в социалните мрежи, качвате снимки и говорите за ежедневието си. Въпреки това става все по-трудно да прикачите публиката и да събирате нови абонати всеки ден. Следователно съдържанието трябва да бъде наистина поглъщащо.Открихме човек в Instagram, който не трябваше да полага много усилия, за да накара около 1 600 000 души да го обожават. С всеки негов нов пост броят им само се увеличава. Каква е неговата тайна? Ненормалната му популярност нямаше да е истинска без гъвкавото му лице.

Този блогър е регистриран в социалните мрежи с прякора HolyGod и да, той стана известен с необичайното си лице. Поради особени физиологични особености, той може да достигне носа си с устни. Нещо повече, той може да го скрие напълно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от HolyGod (@holygxd) 25 юли 2018 г. в 11:19 PDT

Остроумен блогър подписва снимките си по най-веселия начин и хората с удоволствие ги коментират.Трябваше да се уверя, че тя няма да ми отхапе носа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от HolyGod (@holygxd) 26 септември 2018 г. в 12:22 ч. PDTАбонатите отговарят:

Ти си най-добрият, брато!

Обичам те!

Как изобщо дишаш?

Не мога да го направя по този начин!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от HolyGod (@holygxd) 17 септември 2018 г. в 2:14 PDT

Той редовно публикува мемове на страницата си в социалната мрежа и обича да се подиграва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от HolyGod (@holygxd) 8 април 2018 г. в 11:58 PDT

В допълнение, човекът има още един талант: той рапира доста добре и участва в клиповете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от HolyGod (@holygxd) 31 август 2018 г. 12:27 ч. PDT

Много от абонатите му се опитаха да повторят трика: стигнете носа си с устни. Както можеше да се предскаже, никой не можеше да направи това. Блогърът разкри своята тайна във видеото по-долу.

HolyGod кара публиката да се смее на глас, карайки ги да почувстват най-добрата емоция на света - щастието. Бихте ли се абонирали за този човек? Споделете вашите мнения в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: В Япония гигантски сламени животни бяха поставени на полетата по време на фестивала на реколтата

Популярни Публикации