Най-красивото трио: Братята на Пол Уокър, които приличат на неговите близнаци, помогнаха да завършат финалните сцени в „Furious 7“Пол Уокър произхождаше от огромно семейство: той имаше четирима братя и сестри. Двамата братя на актьора, Калеб и Коди, приличат на неговите близнаци, тъй като те споделят много идентични черти. Не пропускайте шанса да ги видите!

2013 г. беше опустошителна за много хора, тъй като един от най-обичаните хора, Пол Уокър, трагично загина в автомобилна катастрофа. Според съдебен лекар актьорът е претърпял фатални травматични и термични наранявания, когато неговото Porsche катастрофира в Лос Анджелис.Бързи и яростни Съобщава се, че звездата катастрофира със скорост над 100 мили в час, в резултат на което колата избухва в пламъци. Пол Уокър бе намерен безжизнен заедно с приятеля си и финансов съветник Роджър Родас на 30 ноември 2013 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пол Уокър (@paulwalker) на 4 октомври 2019 г. в 10:14 ч. PDT

Братята на Пол Уокър

Очакваше се холивудският актьор да участва в Ярост 7 , но смъртта му промени всички планове. Братята на Пол Уокър, Коди и Калеб, се засилиха, за да помогнат на франчайза да прекрати производството си.

И двамата братя, особено Коуди, приличат на близнаците на Пол Уокър, тъй като те споделят множество от подобни на външен вид черти, а именно изразителни сини очи, светла коса и най-очарователната усмивка някога.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Коди Уокър (@codybwalker) на 12 септември 2019 г. в 8:44 ч. PDT

Според братята и сестрите на актьора, снимките на Ярост 7 помогна им да скърбят и да се примирят с болезнената загуба. Братът на Пол Уокър Калеб каза:Трябва да разберем повече за Павел и за какво става въпрос. Трябваше да споделяме Павел с много хора по странен начин. Много го нямаше; той снимаше, така че ни липсваше. Понякога по празниците той не винаги е бил там, разбирате ли? Той опита. Ще го видим на снимачна площадка; посетихме няколко пъти, но за да постигнем това затваряне и разбирането [на] Павел беше наистина специално.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Коди Уокър (@codybwalker) на 22 април 2019 г. в 8:24 ч. PDT

Коди и Калеб също имаха възможност да научат много страхотни истории за покойния си брат.

Пол държеше много неща за работата на спокойствие със семейството и приятелите си и така успяхме да научим някои неща чрез [неговите звезди].

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Коди Уокър (@codybwalker) на 18 юли 2018 г. в 20:35 ч. PDT

Сестрите на Пол Уокър

Изненадващо, американският актьор имаше огромно семейство. Освен двама подобни на братя, Пол имаше и две красиви сестри - Ашли и Еми.

Всички бяха много приятелски настроени и загубата на толкова велик човек беше непоносима загуба за тях.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пол Уокър (@paulwalker) на 23 декември 2017 г. в 8:01 ч. PST

Не е ли иронично, че Пол Уокър е започнал да кара спортни автомобили и е завършил живота си по същия начин? Независимо от това, той беше един от най-забележителните личности и членовете на семейството му, приятели и верни фенове все още го честват от време на време.

Популярни Публикации