Music Loving Baby прави забавни движения, когато слуша „Uptown Funk“ от Бруно Марс- Baby Loving Baby прави забавни движения, когато слуша „Uptown Funk“ от Бруно Марс - Вдъхновение - Fabiosa

Когато наоколо има малко дете, дори обичайното пътуване с кола може да се превърне в забавно приключение. Малката Мади е поредното доказателство за това.

Това сладко момиченце сякаш знае точно кога ще дойде любимата й част от песента. На видеото Мади се вози в кола с фона на „Uptown Funk“ на Бруно Марс. В началото тя движи главата си в съответствие с ритъма на песента, точно както правят много деца, когато слушат музиката.

Итън Тан / YouTube

Няколко мига по-късно момичето изобщо спира да се движи, търпеливо очаквайки любимата си част от песента. И накрая, малката сладурана прави този забавен жест, който кара хората да се смеят и да гледат видеото отново и отново.

Очевидно Мади се опитваше да повтори известните ходове на певицата от музикалния видеоклип.чрез GIPHYМомичето е толкова фокусирано върху музиката, че изглежда, че не чува членовете на семейството си да се кикотят и смеят на заден план. Тя просто следва ритъма и се наслаждава на момента в пълна степен.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 2-годишното малко дете взе играчка за китара и изпълни песента на Ед Шийрън с приятел на майка

Нищо чудно, че хората толкова много обичат видеото. Това нейно весело движение е може би една от основните причини, поради които кадри от танцуващото малко дете изобщо станаха вирусни. Помислете само за това: Видеото има над 9 милиона гледания в YouTube и броят им се увеличава от ден на ден.

Но има поне още едно страхотно нещо в това кратко забавно видео. Това е урокът, който всички можем да научим от малката Мади. Животът е твърде кратък, за да може стресът и проблемите да разрушат настроението ви. Така че, вместо да стресирате, включете музиката, изчакайте любимия си ритъм да падне и просто танцувайте!

Източник: Итън Тан / YouTube

Музика Смешен

Популярни Публикации