„50-годишната ми свекърва ме помоли да бъда неин сурогат!“: Жената е зашеметена от искането на майката на съпруга си за озадачаванеСнахата беше объркана, когато майката на съпруга й я помоли да носи бебе за нея и се страхува да не развали отношенията им.

Вярваш или не, има случаи когато свекървите стават заместители на синовете и дъщерите си, в случай че не могат да създадат собствено семейство. По тази тема мненията са разделени, но често се смята за красиво и безкористно нещо.Но какво, ако е обратното и свекърва е тази, която иска снаха си за бебе?

Свекърва идва при снаха за странна услуга

Потребител на Reddit Мати-беше-тук споделена доста объркващо искане, получено от нейната свекърва (наричано по-нататък MIL). Твърди се, че 50-годишната MIL е поискала снаха си (наричана по-нататък DIL) да бъде неин заместител.

Яков Филимонов / Shutterstock.comDIL казва, че е омъжена за съпруга си от 3 месеца и макар да са обсъждали да имат деца в бъдеще, засега решиха да го подадат, тъй като и двамата са само на 23.

ЯКОБЧУК ВИАЧЕСЛА / Shutterstock.comИзненадващо, съпругът казва, че жена му да бъде заместител на майка му би била „прекрасно нещо

Популярни Публикации