„Съпругата ми много ме нарани“: Енгелберт Хумпердинк се опитва да се „изправи“ на своя партньор от 55 години след редица делаЕнгелберт Хумпердинк е женен за съпругата си Патриша Хийли от 1964 г. Въпреки че са били повече от 5 десетилетия, певицата признава в изневери и бащински дела от други жени.

Съпругата на Енгелберт Хумпердинк, Патриша Хили, страда от болестта на Алцхаймер през последните 11 години. През 2017 г. той издаде плоча, която е особено на сърцето му, в чест на нейната болна любима.Човекът, който искам да бъда е ода на жена си на 55 години, за която той се грижи, докато тя се бори с болестта.Съпругата на Енгелберт Хумпердинк

Въпреки че емблематичната певица се грижи за Патриша Хили, доколкото може, личният им живот през цялото време не беше благоприятен. Още през 2014 г. Хъмпердинк призна, че е получил „повече костюми за бащинство, отколкото ежедневни“ след куп хвърляния.Енгелберт Хумпердинк е женен повече от пет десетилетия. И макар да уверява съпругата си в истинската си любов към нея, певецът призна, че в миналото е имал поредица от извънбрачни дейности, като афери и вечери за една нощ.

Скоро той осъзна, че Патриша е била наранена от действията му и работи върху това, за да се „изправи“ на другата си половина.Мисля, че жена ми много се нарани. Опитах се да й се компенсирам. Звъня й три-четири пъти на ден - не поради вина, а защото искам да поговорим.

Хъмпердинк също заяви, че изневерите са били „част от израстването“.

Тя [Патриша] знаеше, че винаги съм я обичал повече. Но мисля, че като се занимавам с шоубизнес и имам толкова много хора, които се раздават, предполагам, че си мислех, че нещо ми липсва. Това беше част от израстването.

Семейството и децата на Енгелберт Хумпердинк

Енгелберт Хумпердинк се жени за Патриша Хили през 1964 г., което означава, че са останали заедно повече от 50 години. Заедно двойката има четири деца: трима сина Скот, Джейсън и Брадли, както и дъщеря Луиз.

През годините двамата поддържат силен семеен живот. Децата на Енгелберт Хумпердинк са родили осем внуци!

Някои жени напускат съпрузите си след изневяра; някои други остават без значение какво. Всяка жена зависи от това какъв живот иска да води. Но е забележително, че Енгелберт и Патриша са по-силни от всякога на фона на битката й с болестта на Алцхаймер.

Популярни Публикации