Звездата на ‘NCIS: Лос Анджелис’ Даниела Руа има голяма татуировка на гърба си, която е умно покрита в поредицатаТатуировката на Даниела Руа е разположена на гърба й и е умно прикрита в „NCIS: Лос Анджелис“.

Изглежда феновете не знаят NCIS: Лос Анджелис звездата Даниела Руа толкова добра, колкото си мислят. Пищната актриса наема един съществен детайл по тялото си, който е умно прикрит в сериала.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 14 юни 2019 г. в 5:54 ч. PDT

Татуировката на Даниела Руа: нейното скрито значение

Даниела Руах е най-известна с ролята си на Кенси в популярния сериал NCIS: Лос Анджелис . Тази великолепна брюнетка актриса напълно се е вписала в ролята на специален агент.

Даниела има някои общи черти с характера си и това се отнася и до тялото й. Героинята на Ruah Kensi има татуировки по ръцете и гърба си. Актрисата също има татуировка, въпреки че е скрита от феновете и е умно прикрита в сериала.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 31 октомври 2019 г. в 9:04 ч. PDTДаниела Руа има голяма татуировка на гърба си. Според съобщенията тя го е получила в чест на децата си: сина Ривър и дъщеря Сиера.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 17 май 2018 г. в 8:31 ч. PDTТатуировката показва планини с река. Планините представляват дъщерята на Даниела Сиера, а реката означава името на сина й.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 19 септември 2019 г. в 20:46 PDT

Даниела си направи татуировка през 2018 г. Тя написа за това:

След много планиране, търсене и мислене най-накрая го направих.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 17 март 2019 г. в 18:34 ч. PDT

Рожденият знак на Даниела Руа

Тялото на Даниела пази още една загадка. Актрисата е родена с необичаен родилен знак на окото си, което по-късно тя превърна в своята „запазена марка“.

Звездата на ‘NCIS: Лос Анджелис’ Даниела Руа има голяма татуировка на гърба си, която е умно покрита в поредицатаГети изображения / Идеално изображение

Ако погледнете по-отблизо снимките на Даниела, ще видите, че едното й око е по-тъмно от друго. Звездата каза, че понякога нейните снимки трябва да бъдат фотошопирани поради това.

Руа признава:

Понякога външният ми вид се фотошопира. Това ме подлудява.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниела Руах (@danielaruah) на 12 септември 2019 г. в 17:57 ч. PDT

Даниела Руа несъмнено е много привлекателна жена. Татуировката и рожденият й знак само придават уникалност и известен чар на външния й вид.

Освен това е толкова сладко, че Даниела почете децата си по толкова сладък начин. Сега те винаги са й близки до сърцето. Тя е талантлива актриса, страхотна жена и любяща майка.

Знаменитости Телевизия
Популярни Публикации