Звездата от 'NCIS: N.O' Лукас Блек води щастлив живот със съпругата си от 9 години Маги и техните 3 децаОт колко време съпругата на Лукас Блек, Маги О'Брайън, и той са женени? Как изглежда семейството му?

Време е да опознаете съпругата и семейството на Лукас Блек! Той участва в NCIS: Ню Орлиънс в продължение на 6 сезона и сега, заминаването му ни кара да го пропускаме. И така, нека проследим личния му живот до насита.

Гети изображения / Идеално изображение

Продуцентите на шоуто решиха да напишат специалния агент Кристофър Ласал от сценария. Това беше шок за феновете, когато героят му почина на 5 ноември, Матей 5: 9. Той е бил видян да преследва убиеца на брат си, когато е прострелян от неизвестен нападател, а по-късно се е поддал на раните си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лукас Блек (@lucas_york_black) на 5 ноември 2019 г. в 8:27 ч. PST

Неговият партньор в реалния живот

Ако смятате, че Лукас Блек е вашият официален телевизионен поклонник, имаме някои лоши новини. Мъжът не е самотен!Той не е бил твърде публичен за връзките и личния си живот, но тук ще разкрием някои факти. Актьорът е роден в религиозно семейство, което следва Южното кръщение. Той пренесе вярата си в зряла възраст и често се позовава на нея в своите публикации в социалните медии.

Гети изображения / Идеално изображениеВерен на морала си, Лукас винаги е гледал само една жена, Маги О'Брайън. Те се срещаха години наред, преди да се оженят през 2010 г. Тогавашната му дългогодишна приятелка, а сега съпруга е адвокат по професия. И така, той има кой да се справи с всичките му преговори по договора.

Тя много пъти ходеше по червения килим до очарователния си съпруг. Не са ли просто великолепни заедно?

Гети изображения / Идеално изображение

Отводките на двойката

Лукас Блек и Маги О'Брайън споделят три очарователни деца заедно, 2 сина и 1 дъщеря. Често ги виждат да се появяват в публикациите на баща си в Instagram. Докато споделяше една снимка: Лукас написа:

Обичам съпругата си! И аз обичам нашите 3 могъщи воини! Благодаря ти Господи, че ме благослови над всякаква мярка!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лукас Блек (@lucas_york_black) на 18 октомври 2019 г. в 14:19 ч. PDT

Влюбени сме в Лукас Блек и красивото му семейство. Въпреки че е знаменитост, той проявява състрадание, лоялност и смирение. Споделете това и продължете да подкрепяте таланта.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации