Новото видео на Силвестър Сталоун оставя хората объркани: „Какво не е наред с лицето му?“Актьорът Силвестър Сталоун предизвиква голям шум онлайн благодарение на ново видео и снимка на него, който изглежда доста. Хората имат много теории, но най-вече феновете просто са объркани.

Лицето на Силвестър Сталоун напоследък стана тема за разговори. Прекаляват ли хората или наистина има от какво да се притеснявате?Промени във външния му вид

На 73-годишна възраст е разбираемо, че външният вид на Силвестър се е променил значително. Легендарният актьор украсява телевизионните ни екрани вече десетилетия и със сигурност е изминал дълъг път от своя Роки дни.

Новото видео на Силвестър Сталоун оставя хората объркани:Гети изображения / Идеално изображение

Докато Силвестър, известен още като Хитър, не е потвърдил или отрекъл точно, че е свършил някаква работа по лицето си, има хора, които вярват, че той го е направил. Сред тях е пластичният хирург д-р Адам Хамауей, който разказа По-близо седмично че вярва, че актьорът трябва да е бил подложен на клепачи и повдигане на вежди като начин да запази лицето си младо Хамауей обаче смята, че този тип процедури често „изглеждат неудобно за мъжете“.

Феновете са загрижени

Има много реакции след рекламата на Super Bowl на Силвестър Сталоун. Актьорът се присъедини към други известни хора за реклама във Facebook Groups и феновете бяха доста объркани.Моментът на Слай дойде към края на видеото и въпреки че появата му беше само няколко секунди, не беше пропусната. И хората имаха какво да кажат.Много потребители на социалните медии публикуваха коментари, в които изразиха шока си от лицето на актьора.

Някои, като Хамауей, предположиха, че изглежда особено странно поради козметичните процедури, които е направил на лицето си.

Като цяло имаше много въпроси, които се въртяха най-вече около това защо той изглеждаше така.

Снимка на актьора, прекарващ време с дъщерите си, също предизвика подобна реакция

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Closer Weekly (@closerweekly) на 3 февруари 2020 г. в 13:31 ч. PST

@ giantsmama4evaar искаше да знае:

Какво му е на лицето. Твърде много пълнители.

Отдаденост на фитнеса

Независимо от застаряващия си външен вид, Силвестър Сталоун остава фокусиран върху фитнеса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хитър Сталоун (@officialslystallone) на 1 май 2019 г. в 12:00 ч. PDT

Що се отнася до тази област, той не позволява възрастта да го възпира.

  • Фитнес експертът Гунар Питърсън разкри пред MensJournal че Силвестър обича да прави набирания и често удря във фитнеса четири пъти седмично в продължение на час сесия всеки път.
  • Гунар също потвърди любовта на актьора към бокса и решимостта му да запази атлетизма си.
  • Според Borntoworkout , Тренировките на Силвестър Сталоун обикновено се фокусират върху предмишниците и раменете му.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хитър Сталоун (@officialslystallone) на 26 ноември 2018 г. в 2:04 ч. PST

Не можем да кажем със сигурност, че външният вид на Слай има нещо общо с лифтинга на лицето или други процедури. И докато любопитството на феновете е разбираемо, все пак е по-добре да бъдете любезни. Фактът остава фактът, че хората се променят с напредването на възрастта и малко може да се направи за това. По-добра идея е да се съсредоточите върху впечатляващите таланти на Слай и отдадеността на здравето му. Докато е силен и здрав, няма причина да се притеснявате.

Знаменитости
Популярни Публикации