Правителствена служителка на щата Ню Йорк загуби работата си за писъци на майка с плачещо дете в самолетСюзън Пейрес не се радваше да седне до майка и бебе, затова се оплака на стюардесата, която се опита да обезвреди ситуацията.

Видеоклип на държавен служител, който беше груб в самолет, стана вирусен. Сюзън Пейрес не се радваше да седне до майка и бебе, затова се оплака на стюардесата, която се опита да обезвреди ситуацията.В процеса Сюзън се ядоса на служителя, след което поиска името й, след което тя заплаши стюардесата, казвайки: „утре може да нямаш работа. '

19-годишната Мариса Рундел беше пътничката в полета, която беше с бебето си. Тя засне цялото взаимодействие между Сюзън и служителя на авиокомпанията. Табита, стюардеса, реагира на заплахата на държавната служителка, като я изгони от самолета.Дамата заслужаваше ли да бъде изгонена от полет?

Сюзън, след като разбра, че ще бъде свалена от този конкретен полет, след това започна да се извинява, че е груба с майката и Табита. В крайна сметка Сюзън беше отстранена от полета на Delta. Тя също бе отстранена от работата си в правителството на щата Ню Йорк, след като видеото стана вирусно.Рони Райх, директор на публичната информация за Съвета, където Сюзън е работила, каза пред британската DailyMail, че държавните служители не трябва да се държат по този начин публично. Той разкри, че те са били информирани за ситуацията и е започнало разследване за поведението на Сюзън.

Що се отнася до Мариса Рундел, младата майка каза, че въпреки че Сюзън е била груба, тя не смята, че жената заслужава да й отнемат работата. Докато разговаряше с Good Morning America, тя обясни, че е започнала да записва главно защото Сюзън се е държала доста комично, когато е дошла в самолета.

Тя дойде отзад и затръшна чантите си надолу. Тя каза: „Това е нелепо. Това бикове ** не трябва да седят в задната част на самолета. ' Започнах да записвам главно, защото мислех, че е комично как се държи. Не мисля, че тя заслужава това, хората продължават да казват, че не се чувстват зле, че го е заслужила ... Честно казано не мисля, че го направи.

Според коментари във видео публикацията онлайн, интернет също е разделен по въпроса. Докато някои чувстваха, че Сюзън е неприятна и заслужава това, което й се е случило, други са съпричастни на държавния служител, заявявайки, че те самите няма да са щастливи, ако трябва да седят близо до плачещо бебе в самолет.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Смешно или скандално? Анонимен родител заби за вирусно видео на сладко дете, което играе с крем за бръснене

Популярни Публикации