Не за последно: Оливия Нютън-Джон и Мат Латанци бяха щастливо женени в продължение на 10 години, но защо се разделиха?Последни новини, които не трябваше да траят: Оливия Нютон-Джон и Мат Латанци бяха щастливо женени в продължение на 10 години, но защо се разделиха? на Фабиоза

Оливия Нютон-Джон е щастливо омъжена за предприемача Джон Истърлинг от цяло десетилетие, но не е намерила подходящия мъж от първия опит.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливия Нютон-Джон (@therealonj) на 7 март 2016 г. в 6:26 ч. PST

Първият брак на австралийската звезда беше с актьора Мат Латанци. Те бяха заедно в продължение на 15 години, а Мат е бащата на единственото дете на Оливия, дъщеря Клои.

Но защо не се получи между тях? В новата си книга Оливия най-накрая разкри за брака си с Мат.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Streisand & Newton-John (@barbra_and_olivia) на 19 май 2018 г. в 8:47 ч. PDTЛюбовната история на Оливия и Мат

Двамата се срещнаха за първи път през 1979 г. на снимачната площадка Ксанаду . Те веднага бяха привлечени един от друг въпреки разликата във възрастта от десет години!

Оливия пише в мемоарите си:[Мат] беше глътка свеж въздух, която скоро щеше да стане много важна част от живота ми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливия Нютън-Джон (@oliviaistheonethatiwant) на 22 януари 2019 г. в 16:23 ч. PST

През 1984 г. Оливия и Мат завързаха възела и приветстваха дъщеря си две години по-късно. Много от техните приятели и семейство се съмняваха дали бракът е жизнеспособен, но двойката беше твърдо решена да докаже, че неверниците грешат.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @olivianewtonjohnfanpicsuk на 25 май 2019 г. в 14:33 ч. PDT

След десетилетие брак обаче и при двамата нещо се промени. Мат подкрепи Оливия по време на първата й четка с рак на гърдата през 1992 г., но изпитанието ги сближи само за кратко.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливия Нютон-Джон [Бразилия] (@olivianewtonjohnbrasil) на 28 май 2018 г. в 16:31 ч. PDT

През 1995 г. двойката решава да се разведе. Тяхното изявление по това време гласеше: „За съжаление обявяваме приятелска раздяла.“

Защо се обърка? Заглавията на 'Таблоид' крещяха, че се разделят, защото Мат има връзка, но тези, които са знаели двойката лично, вярват, че това е просто защото те са се разделили и пътищата им са се разминали.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от It's An 80s Thing (@ itsan80sthing) на 6 август 2017 г. в 4:22 ч. PDT

Мат предпочиташе да излиза с приятелите си и имаше хобита, характерни за мъжа, докато Оливия започна да се фокусира върху духовността. Приятел на двойката разказа Хора по това време опитът да поддържат брака им заедно е „като да се опитваш да впишеш квадратно колче в кръгла дупка“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бари Кинг (@barrykingla) на 4 септември 2017 г. в 1:59 ч. PDT

Малко след развода Оливия и Мат продължават с други хора. Мат се жени за жена на име Синди Джесуп през 1997 г., а Оливия излиза с оператора Патрик Макдермот в продължение на няколко години. Тогава австралийската звезда се срещна с Джон Истърлинг, който сега е неин съпруг.

Популярни Публикации