Родителите нямат вина, живеейки от парите на данъкоплатците и твърдят, че са спестили пари от извънболнични ражданияМат, Адел и трите им деца Ули, Остра и Кай разчитат на обезщетения, за да оцелеят, но Мат каза, че няма причина да се чувства виновен, тъй като техният начин на живот всъщност е спестил пари на данъкоплатците.

Методите за възпитание на Адел и Мат Алън са източник на противоречия, тъй като двойката излезе, за да обяви, че на децата им е позволено да правят каквото си искат и не вярват в официалното образование.

Водене на деца с родители

Семейството живеело извън мрежата, което означавало, че освен необичайните си методи на родителство, те всъщност не разчитали на съвременния комфорт. Според The ​​Sun родителите на трима деца са практикували родителски грижи, водени от деца, което означава, че децата им са решили комендантския час, независимо дали искат да си мият зъбите или не.

И тъй като усещаха, че училището „прилича на затвор“, те избраха да не записват децата си и в която и да е образователна институция.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Адел Алън (@theunconventionalparent) на 15 ноември 2019 г. в 11:19 ч. PST

В допълнение към това семейството не вярваше в получаването на съвременни лекарства за болните си деца. Всъщност Адел смята майчиното мляко за лечение на всички. Независимо дали става въпрос за кашлица, треска или главоболие, веднъж Адел каза на Бакрофт, че майчиното мляко е нейният начин.Работата не е в тяхната психика

Мат, Адел и трите им деца Ули, Остра и Кай разчитат на обезщетения, за да оцелеят, но Мат каза, че няма причина да се чувства виновен, тъй като техният начин на живот всъщност е спестил пари на данъкоплатците.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Адел Алън (@theunconventionalparent) на 16 януари 2019 г. в 6:04 ч. PST

Родителите казаха на The Sun в отделно интервю, че нямат друг избор, освен да се преместят в къща с три легла, тъй като имат проблеми с бившите си съседи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Адел Алън (@theunconventionalparent) на 28 ноември 2018 г. в 10:11 ч. PST

Мат и Адел вярваха, че въпреки че разчитаха на раздаването, те заслужаваха всичко, което имаха, тъй като всъщност не бяха екстравагантни.

Мат каза:

Адел не е раждала в болници, така че спестихме пари за това. Каквото, такова.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Адел Алън (@theunconventionalparent) на 10 януари 2019 г. в 7:21 ч. PST

Защо той не работи, татко каза:

Просто е, нямам намерение да отделям от 45 до 50 часа на седмица в работа. Това не е в моята психика.

Защо децата се нуждаят от училище

Начинът на живот на това семейство повдигна много въпроси, особено факта, че те не вярваха в изпращането на децата на училище.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Адел Алън (@theunconventionalparent) на 12 май 2019 г. в 1:38 ч. PDT

Човек трябваше да се чуди дали те няма да имат отражение върху този избор. Според Classroom-Synonym придобиването на официално образование има няколко предимства, включително обучение на деца на социални умения, отваряне на очите им за няколко различни перспективи и подпомагане да се класират за работа като възрастни.

Родителите нямат вина, живеейки от парите на данъкоплатците и твърдят, че са спестили пари от извънболнични ражданияMonkey Business Images / Shutterstock.com

Въпреки проблемите, които много хора трябва да имат с начина на живот на Алън, това със сигурност звучи така, сякаш техните методи работят за тях. Те вярват, че са родители по правилния начин и в крайна сметка това е една от онези ситуации, при които всеки просто трябва да направи това, което е правилно за него. Въпреки това някои хора не споделят своите възгледи за живота. А какво е вашето мнение?

Родителство начин на живот
Популярни Публикации