Пипа Мидълтън почти изцяло проблясва бельото си в жълта рокля за 200 долара, но се справи с тази ситуация като кралицаПоследни актуални новини Пипа Мидълтън почти изцяло просветна бельото си в жълта рокля за 200 долара, но се справи с тази ситуация като кралица на Fabiosa

Пипа Мидълтън не е по-лоша в блестящата си супер стройна фигура от по-голямата си сестра Кейт.Британската социалистка присъства на полуфиналите на мъжете на Уимбълдън със съпруга си Джеймс Матюс, зашеметяваща в жълта рокля на 200 долара, осеяна с малки слънчогледи от Гани Тя съчетаваше слънчевия си номер с чифт бели сандали на токчета, бяла чанта от мъниста и сенки на костенурка. Няма съмнения, тя се облече до деветките!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от г-жа Fashion Amateur (@ms_fashionamateur) на 15 юли 2019 г. в 12:46 ч. PDT

Почти неизправност в гардероба

35-годишната Пипа Мидълтън се спаси от унижение като кралица.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Style Mommy (@thestylemommy) на 15 юли 2019 г. в 6:36 ч. PDTДокато ходеше до тенис мача, силен порив на вятъра накара роклята на Пипа да се взриви толкова високо, че почти напълно изложи бельото й.

За щастие малката сестричка на Кейт успя да улови нейния течащ номер точно навреме и успя да го върне около тънката си талия като професионалист.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Portal Estrelando (@portalestrelando) на 14 юли 2019 г. от 12:00 ч. PDT

Малко е трудно да останете студени при подобни смущаващи и неочаквани ситуации, но Пипа Мидълтън се справи майсторски с този момент, без да покаже шока или страха си за секунда.

Уроци от грешки

Въпреки че слънчевата рокля на Пипа беше наистина мечтателна, също беше малко рисковано да се избере в такъв ветровит ден. Това вероятно е причината стилната звезда да облече различен ансамбъл, присъединявайки се към Кейт Мидълтън и Меган Маркъл на финала за дамски сингли на Уимбълдън.

Майката на едно момиче зашеметена в красива бяла рокля със синя флорална щампа. Не беше разкриващо, просто типична удобна лятна рокля.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от г-жа Fashion Amateur (@ms_fashionamateur) на 14 юли 2019 г. в 11:55 ч. PDT

Всички ние трябва да се научим как да останем като кралица в такива неудобни ситуации. Благодаря, Пипа!

Популярни Публикации