Съвместимост на Риби и Овен - вода + огънВ тези знаци има дълбока страст и много удовлетворение може да се постигне от съвместна връзка; но те са възможно най -противоположни по природа. Експертите обсъждат тази двойка: Мелиса: Избягването на Рибите е завладяващо за Овена, но може и да вбеси. Това работи, ако желаният резултат е

Какво ще научите:Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Избягването на Рибите е завладяващо за Овена, но може и да вбеси. Това работи, ако желаният резултат не е очакване и не са зададени въпроси.

Селия: Рибите изглеждат като натиск, но не натискайте твърде силно, или просто ще изчезнат един ден.

Джен: Може да се окаже, че зависимите Риби са повече, отколкото сте се надявали. С вашата нужда да бъдете безгрижни, Рибите вероятно ще ви накарат да се почувствате прекалено обвързани със своето настроение и силната нужда да ви опитомят. Рибите също намират постоянната ви нужда да се доказвате твърде много, за да се справите. Тук ще трябва да се направи много комуникация, за да процъфти една успешна връзка.

Лидия: Това е страхотна комбинация, особено в спалнята! Овенът е с бързи темпове и нетърпелив да се спусне и да се изцапа, докато Рибите използват шестото си чувство, за да ги насочат в правилната посока за най -добър секс. Рибите обаче имат склонност да се чувстват изоставени, когато са във връзка с Овен, докато коравият Рам бърза да свърши всичко, оставяйки емоциите на Рибите отстрани.Това може да бъде доста обезкуражаващо за Рибите, тъй като емоциите им са доста сложни и трудни за разбиране без много време и усилия. Овенът трябва само да даде много любов и обич, за да накара партньора си да се чувства сигурен и желан. Овенът също може да се почувства изоставен, тъй като Рибите могат да бъдат доста потайни и често имат и атмосфера на мистерия около себе си, което ще накара твърде отворените Овни да почувстват, че нещо се случва зад гърба им! Говорете за тези чувства, преди да започнете да се дразните от тях.

Лора: Повечето хора от Риби ще се чувстват като с пълни ръце с енергичен Овен. Сантименталната страна на Овена обаче може да изненада Рибите, да добави страстния, директен начин на изразяване на Овена и Рибите може да се заинтригуват.Трейси: Овенът и Рибите представляват сложен мач и последният често няма желание да сменя Овена. Това може да доведе до радостен партньор, който с удоволствие върти живота си изцяло около нуждите на Рибите. И двамата могат да научат много един от друг и дълголетието на връзката възниква, когато тази двойка договори баланс.

Хайди : Овенът ще бъде заинтригуван от Риби, а Рибите - от Овен. Двамата се комбинират много добре в почти всички области. Разликите между двете само засилват отношенията. Овенът е склонен да доминира и Рибите нямат нищо против. Докато Рибите нямат нищо против Овенът да има външни интереси, това ще бъде щастлива връзка.

Кели: Хората Овен са привлечени от чувствителността на Риби, тъй като това е област, в която те имат проблеми с изразяването. Хората Риби ще трябва да бъдат спокойни в тази двойка, тъй като Овенът ще е склонен да доминира във връзката.

Маркъс : Въпреки че на пръв поглед не бихте помислили така, Рибата и Огънят са изненадващо подходящи. Ако добросърдечните, нежелани Риби не карат поеме с пълна скорост пред Рам зад завоя, просто може да свърши работа. Един голям ред на толерантност и разбиране трябва да ги прокара.

Дейвид: Водната, симпатична Риба Риби може да отпусне за известно време високоенергийния Рам. Но когато емоционалните Риби се нуждаят от известно подхранване, Овенът може да бъде намерен на друго място. Внимавайте, Риби.

Искате задълбочено ръководство за мач Овен Риби? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Овен | Влюбени риби

Мъж Риби и Жена Овен

Жената Овен има незряло и детско отношение и Мъж Риби има по -зряло отношение. Тази разлика е добра и за двамата, тъй като и двамата смятат, че се допълват, а не предизвикват конфликти. Мъжът Риби винаги се опитва да избягва конфликти и обича душевния и душевния мир. Той избягва всичко, което може да предизвика напрежение у него и има покорен характер. The Жена Овен обича да поеме контрола и покорното отношение на мъжа Риби й позволява да направи това, което добавя радост към връзката. Качествата на мъжа Риби се възхищават от жената Овен. И двамата са добра двойка. Неизискващата природа на Рибите може да направи Овен нещастен поради нейната импулсивност, което може да доведе до проблеми.

Мъж Овен и жена Риби

И двата зодиака са противоположни по природа. Те биха могли да се привлекат един друг в началото на любовна връзка, но това привличане никога няма да продължи дълго време. The Жени Риби са мълчалив тип хора и искат да обмислят всичко преди да вземат важни решения. Това е обратното на Мъже Овен тъй като искат да вземат незабавни и спонтанни решения. Те обичат да изпитват всякакви хора в живота, докато жените Риби искат да се задържат за себе си. Тези различия затрудняват и двамата противоположни хора да се установят в любовна връзка.

Приятелство на Овен и Риби

Две различни личности, които се сливат като добър млечен шейк.

Връзка Овен и Риби

Като влюбени:

Ще се държите заедно като лепило по повечето въпроси, но когато не сте съгласни, целият свят ще знае за това.

Дългосрочна връзка:

Много съвместим, при условие че от време на време можете да се сдобиете с високия си кон.

Краткосрочна връзка:

Вълнуващо време и за двама ви, докато откривате различията помежду си.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Овен | Запознанства с Риби

Секс Риби и Овен

Скорчио. Любители на червеното горещо.

риби и овни сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Овен в леглото | Риби в леглото

Съвместимост на Риби с Овен по всички точки:

общ резултат 48%

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Риби | Индекс на съвместимост на Овен | Индекс на съвместимост на зодиака

овен + риби

Популярни Публикации