Риба Овен - Значение, съвместимост и личностДати: 17 -ти март до 23 -ти март Риби Овен, който също се нарича още върхът на прераждането. Това е, когато колелото на зодиака се превключва от Риби към зодия Овен. Това се случва между 17 и 23 март. Хората, които са родени между тези две дати, обикновено установяват, че са

Хората, които са родени между тези две дати, обикновено установяват, че им е много лесно да се свържат с мечтите си. Това до голяма степен се дължи на енергията, която Рибите внасят в ситуацията. Силата и енергията на Овните могат да им помогнат да постигнат тези мечти и да ги направят реалност.В действителност тези две различни сили са противоположни една на друга и в много случаи това може да предизвика много конфликти в самите тях. Това, което е много важно за тях, е да се научат как да комбинират тези енергии заедно, така че да е по -полезно и подкрепящо в начина им на живот.

Те трябва да бъдат много внимателни едната енергия да не надвишава другата. Те не могат да позволят на огъня на Овена да изгори извън контрол, докато водният аспект на Рибите просто бездейства. От друга страна, те не могат да позволят на водата да потуши пламъците на Овен. Трябва да има баланс между тях двамата.

The Zodiac Cusps are where the 2 energies of the signs merge. What does the future hold for you fellow cusper? Ask an Astrologer today !TL; DR на този Cusp

Силни страни : Това е човек, който е много надежден и може да се вярва на повечето неща. Те имат много привързана и възпитаваща страна, която излиза, когато са с някой, за когото се грижат. Те са много практични по природа и предпочитат да имат практичен подход за справяне с нещата.Слабости : те могат да се считат за тревожни, винаги загрижени за едно или друго. Известно е, че лесно се разсейват от нещата или хората около тях.

Перфектното им съвпадение: Това е човек, който наистина иска да има партньор, който може да бъде откровен за чувствата си и да каже точно какво чувства (страна на техния Овен). Те искат някой, който няма да се страхува да изрази емоциите си направо (тяхната страна на Рибите). Или го донесете или си тръгнете!

Техният житейски урок : За тях е наистина да копаят дълбоко и да разберат какво точно страстта им е. Когато открият какво точно ги движи, те трябва да приложат тези мисли в действие и да ги осъществят.

Риби Овен Cusp Личност

Положителни черти

The Пари / Риби се смята за активен, амбивалентен, артистичен, напорист, атлетичен, смел, широко скроен, грижовен, чист ум, състрадателен, зависим, отдаден, действащ, доминиращ, мечтател, емоционален, ярък, флиртуващ, полезен, идеалистичен, идеалистичен, въображаем, интуитивен, лоялен, възпитаващ, често забавен, организиран, игрив, практичен, горд, тих, романтичен, чувствителен, чувствен, срамежлив, симпатичен, талантлив, замислен, традиционен и уникален.

Отрицателни черти

Рибите/Арианите са склонни да се държат настрана, студени, двойствени, свръхчувствителни, нетърпеливи, непрактични, подли, мрачни, перфекционистки, песимистични, каранични, потайни, упорити и чувствителни.

Личност:
Тези хора трябва да се научат на търпение преди всичко.
Те също трябва да се опитат да ограничат своята бурна страна
Те са необичайно директни в подхода си към живота.
Те са едновременно мечтатели и изпълнители. Те се възмущават от анализирането.
Откровеността им може да ги накара да се възхищават и да бъдат разбрани погрешно.
Както при всички хора, родени под върха, те са от два конфликтни елемента, в случая вода и огън.
Те няма да бъдат отречени. В техните очи те не могат да направят нищо лошо и като цяло няма да се променят за другите хора.
Те не само притежават неусложнената, огнена напредност на Овена, но и мечтателността, активната фантазия, тишината и чувствителността на Рибите

Съвместимост с риба Овен

Атракции: Привлича се към други хора, особено във Везни/Скорпион (19-25 октомври) и Телец/Близнаци (17-23 май).

Риби Овен Cusp

Хората, принадлежащи към върха на Овен Овен, са родени на или между 17 март и 23 март. Те са ясни хора, които вярват, че говорят точно по въпроса. Тази природа им дава смесени резултати, тъй като те се възхищават от някои и презират от други. Те мразят самоанализа и не обичат да бъдат анализирани от другите. Тези хора може да се сблъскат с трудности в живота, но постоянният им подход им помага да продължат по пътя си.

Те трябва да контролират импулсивното си поведение и да обмислят, преди да предприемат каквото и да било действие; това ще помогне да успеете в живота и да постигнете успех. Въпреки че са изключително талантливи и интуитивни, те все пак се опитват да задържат в себе си и рядко други успяват да разберат хората, принадлежащи към върха на Овен Риби. Те имат страхотно чувство да знаят и признават какво искат, но трябва да се опитат да контролират желанието си да ги получат незабавно. Те са мечтатели и придават твърде голямо значение на себе си, мислейки, че много неща се случват заради тях. Те обаче могат да се разстроят, ако нещата не станат според техните предпочитания.

Те са практични, талантливи, позитивни, полезни, принципни, смели, романтични, ярки, любящи, грижовни и замислени. Въпреки това те също са повлияни от някои негативни черти като песимизъм, чести промени в настроението, нетърпеливи, упорити и понякога могат да бъдат и евтини. Ако нещата и ситуациите са в полза, те може да станат много интелигентни.

рибен овен върха

Други факти за този пик:

У дома | Други статии за астрология

Съвместимост с Риби Овен Cusp

Популярни Публикации