Мъжът Риби - секс, привличане и неговата личностМъжът Риби Той е страстен, емоционален и много нестабилен. Той идеализира хората, които обича, и смята, че не могат да направят нищо лошо. Той е голям мечтател. И той не е истински верен. Той просто живее с каприза на мига и затова, ако някой му хареса, той забравя всичко останало и просто го прави. Обикновено много креативни, тези момчета често стават музиканти и художници. Те дават страхотни лични емоционални подаръци. И той ще „говори“ по важен въпрос, никога няма да заеме позиция (като политик!) Това е досадно. Мъж Риби Личност Добър Защитен и романтичен

Той е страстен, емоционален и много нестабилен. Той идеализира хората, които обича, и смята, че не могат да направят нищо лошо. Той е голям мечтател. И той не е истински верен. Той просто живее с каприза на мига и затова, ако някой му хареса, той забравя всичко останало и просто го прави. Обикновено много креативни, тези момчета често стават музиканти и художници. Те дават страхотни лични емоционални подаръци. И той ще говори около важен въпрос, като никога няма да заеме позиция (като политик!) Това е досадно.Какво ще научите:

Личност на мъж Риби

добре

 • Защитен и романтичен
 • Очарователен човек със сигурност
 • Честен и не обича конфронтацията
 • мрази борбата или споровете
 • не обича лошите маниери
 • винаги готов да помогне
 • отидете с потока вид човек.
 • Извежда най -доброто в другите хора.
 • Ако искате спокойствие и вътрешен мир, това е вашият мъж.

Лошо

 • могат да бъдат притежателни и териториални
 • има нужда от постоянна привързаност, за да знае, че е в безопасност във връзката
 • понякога емоционални и много чувствителни
 • често им липсва енергия и решителност в лоши ситуации.

Рибата е неговият символ

Рибите се символизират от две риби, плуващи в противоположни посоки. Рибите често изглеждат или изглеждат противоречиви. Големият въпрос е накъде е тръгнал? Има ли посока в живота, към която се движи? Придвижва ли се към целите си или се отдалечава от тях? Може ли да вземе решение точно сега или отделя време да обмисли нещата? Готов ли е да направи следващата стъпка или все още е заседнал? Подобно на символа, понякога този човек плува в кръг.Нептун е неговият владетел

Управляващата планета на Риби е Нептун . Нептун може да бъде както просветляващ, така и труден, което са две напълно различни гледни точки. Големият въпрос за мъж с този знак е коя от тези черти му влияе или засяга в момента. Рибите могат да бъдат труден знак за четене!

Планетата е свързана с просветление и духовно пробуждане.От другата страна на нещата…

Според неговата митология Нептун е имал репутация на изгнаник на собственото си семейство. Той е способен да замъгли истината и ще направи всичко възможно да го направи. Тази планета също управлява скрити или тайни сделки.

Водата е неговият елемент

По очевидна причина Рибите могат да бъдат намерени само под водния знак. Този мъж може да бъде много мистериозен, емоционален и много чувствителен. Той е дълбоко загрижен за благосъстоянието на другите и е чувствителен към своите емоции и чувства. Други може да се възползват от него, защото той може да бъде много привързан и нежен с хората около него. За съжаление, те са един от най -лесните знаци за използване, което може да доведе до нараняване.

През повечето време ще откриете, че всички те притежават някаква форма на психически способности като съпричастност. Което очевидно е предимство, когато сте във връзка с един от тези мъже. Той е човекът, който може да разбере вашите нужди в една връзка. Можете да разчитате, че той ще извърви допълнителната миля, за да изпълни вашите желания и мечти. Той е много внимателен любовник и често ще полага повече усилия, за да ви угоди, отколкото на себе си.

Той е човек, на когото можете да се доверите напълно и да му разкажете всичките си тайни. Няма нищо, което той ще сподели с някой друг за вашите тайни. Те ще бъдат погребани дълбоко в него.

Дори и да се отворите към този джентълмен, той няма да бъде толкова предстоящ, колкото бихте очаквали. Истината е, че той всъщност не познава или разбира вътрешното си аз.

Това се връща към споменатото по -рано за съществуването на две риби, плуващи в противоположни посоки. Имайте това предвид, когато имате работа с мъж, роден под този знак. Това ще ви помогне да разберете объркването, което понякога изпитва. Може би той не е направен да бъде разбран, оставайки загадъчен за всички нас. Може би той е човек, на когото трябва да се радва, да го обича и да го приема такъв, какъвто е.

Неговото качество е променливо

Със сигурност има много смисъл, че Рибите са променлив знак. Променлив означава, че той има способността да се променя. Мъжът Риби просто продължава да живее живота и да върви с течението. Той винаги се движи напред, така че няма нужда да сменя скоростите. Животът се движи толкова бързо около него, че вместо да спре и да започне отначало, той просто се адаптира към новия начин на живот пред себе си. Той просто продължава да плува!

Мъж Риби

Този човек притежава истинска харизма. Тайната на успеха му с жените е способността му винаги да ги вижда в най -доброто от себе си; той наистина има чувствителна природа, която му позволява да оцени техните вътрешни качества. Той живее в свят на мечти и романтика и по този начин очарова жените заради това.

Той живее за момента и докато трае, той ще го направи най -запомнящо се за неговата специална дама ... поезия, страст, лунна светлина, шампанско ... произведенията!

Той не би искал нищо повече от това да намери любов в една жена, но промяната е нещо, което го привлича постоянно, като по този начин затруднява придържането към един човек.

Той много трудно плава плавно през морето на своите желания. Тайните дела и тайните срещи са това, което най -много го възбужда ... всичко, в което е свързан висок риск ... и така, той е изцяло в женени жени, например.

Това всъщност е мъж, който ще се влюби много лесно, но най -вече в грешната жена. Доста често е, че а риба губи сърцето си няколко пъти през живота си и винаги за грешната жена.

В спалнята той е склонен да навлиза в различни неща .... Точно като женския си колега ... но той винаги е внимателен и няма да настоява да се придържа към него, ако партньорът му не е доволен от фантазиите му.

За него сексът е много повече от физическо освобождаване, тъй като е по -скоро като кулминацията на романтичен копнеж.

Като съпруг той вероятно няма да бъде най -добрият доставчик на Зодиака, но ако е влюбен, той ще даде безкористно от себе си ... времето си, парите, любовта си, всичко, което има. Той е човекът, който ще направи практически всичко за жената, която обича. Той е мечтател и ако вие сте подходящият му сън, мечтите, които той ще мечтае, ще бъдат да измисля как да осъществи вашите!

Характеристики на мъж Риби

Ако можете да държите риба в ръка и да го накарате да остане, имате приятел за цял живот. Тези мъже не са най -лесните, те променят мнението си при „Падането на шапка“ и винаги се пазете от скрития дневен ред.

Може да бъде много лоялен и любящ, трябва да разберете неговите настроения и нужди. Когато Той е в един от мечтите си, не се мисли за нищо друго, оставете линията, той трябва да плува, за да бъде там, когато се прибере.

Как да привлечем вниманието на мъж Дева

На какво да се съсредоточим:

 • Той има склонност да мечтае мащабно, но не винаги следва тези мечти. Отделете време да запалите огън под него и му помогнете да осъзнае, че може да ги осъществи, ако са реалистични.
 • Той е джентълмен, който се възхищава на красотата във всичките й форми. Независимо дали това е под формата на цвете в разцвет, или дори отделяне на време да дишате въздуха и да се възхищавате на страхотен пейзаж. Защо не отделите време да се облечете красиво за него и да му покажете, че има красота, на която той да се възхищава точно тогава и там.
 • Този човек е истински романтик. За разлика от някои момчета, които обичат да се изключват от романтиката, този човек е отворен за това. Затова отделете време, за да планирате вечеря на свещи или вечер на филм и гушкане. Той би се влюбил във всичко, което смятате за романтично.
 • Известно е, че този човек проявява много съпричастност. Така че, ако някога преминете през проблем, можете да знаете добре, че този човек е много съпричастен към това, с което се занимавате. Затова говорете с него за проблемите си, просто се уверете, че не прекалявате и го натоварвате.

Какво да не правите:

 • Той обича да прекарва моментите си на Самота. Нека го има, защото това са моментите, в които обича да зарежда батериите си. Приемането на проблемите на други хора и намирането на решения може да го изтощи много.
 • Не очаквайте този човек да го осъди. Ако лично имате моменти, в които можете да бъдете осъждащи, опитайте се да ги задържите за себе си.
 • Този човек определено е страхотен слушател, но не бъдете единственият, който говори в разговора. Нека и той може да бъде част от него. Той трябва да може да говори и да изрази своята гледна точка. Той също се нуждае от някой, който да може да се обърне към вас и да говори с вас за нещата.
 • Вярно е, че той решава проблеми, но направете всичко възможно, за да сте сигурни, че не го натоварвате с проблемите на други хора. Има нужда от почивка от време на време.

Как да привлечем мъж Риби

Мъжът Риби е изключително креативен, чувствителен и често много срамежлив около жените. За да привлечете мъж Риби, ще трябва да сте изходни и дори понякога да бъдете този, който ще направи първия ход.

Това затруднява мъжете от Риби да се срещнат с някого, но тяхната чувствителност и артистично поведение ги правят желани за жените.

Мъжете Риби харесват иновациите и създаването, така че когато отидете и започнете разговор с един от тези мъже, не забравяйте да се включите в мечтателен и иновативен разговор.

Мъжът Риби има интерес към изкуството и културата, затова задавайте въпроси за културни събития, книги и изкуството ще го държи ангажирано в разговора.

Мъжът Риби е идеален за жени, които се нуждаят от мъж, който да я слуша. Той ще ви изслуша, но за да го привлечете, трябва да сте донякъде доминиращи във връзката.

Ще трябва да сте чувствителни към чувствата му и да показвате признаци на любов и страст. Мъжете Риби се нуждаят от красиви жени, които вярват в романтиката, или те бавно ще загубят интерес към нея.

Мъжете Риби понякога имат ирационален, идеалистичен възглед за жените, красотата и любовта. Ако връзката ви изпадне в ежедневие, тогава може да загубите интереса на вашия мъж Риби.

Дръжте вашия мъж Риби привлечен към вас, като винаги намирате време за романтичната страна на нещата. Заведете го на пикник, отидете в художествена галерия или просто прекарайте романтична вечер, гледайки филм.

Запазването на романтиката във връзката ще ограничи шанса да загубите интерес към вашия мъж Риби.

Може дори да поеме контрола и да ви сготви вечеря, защото мъжете Риби са слушатели и искат да останат щастливи в отношенията си. Ако търсите чувствителен мъж, който ще ви остане верен, тогава мъжът Риби е идеален за вас.

Щракнете тук за повече информация Риби във взаимоотношенията

Среща с мъж Риби

Как да се обърна към него за първи път

Това е типът човек, който можете да използвате различни техники, за да го получите. Удряйки усещането му за миризма с фин красив аромат, усмивка, която показва някаква мистерия зад него, или дори смислен дълбок поглед. Това са типовете неща, които биха могли да ви свършат повече работа, отколкото целодневен флирт, който той очевидно приема.

За да привлечете вниманието на този мъж на първо място, трябва да бъдете привлекателни и възможно най -чувствени. Можете дори да сте малко далеч от стената с този мъж, тъй като той изглежда се интересува от жени, които са малко необичайни.

Той може да ви покаже или да не ви покаже, че е истински романтик по душа. Обикновено се случва рядко, ако той е обратното. Тези момчета обикновено не са нещастни, когато става въпрос за романтика и живот.

Така че имате първата си среща

Най -добрата идея за първа среща с този мъж е нещо, което го включва да може да се концентрира единствено върху вас. Така че с това се казва, че е най -добре да не планирате нищо, което се счита за натоварена вечер. Това също ще го поддържа доста спокоен и съсредоточен.

Идеята му за перфектна среща е естествена. Дата, на която и двамата не е нужно да се съпротивлявате с изчакването на 30 минути за маса за вечеря, или да се наложи да се споразумеете с Късното шоу във филмите. Житейските неща в живота наистина го дразнят. Важното, за което трябва да помислите, е, че простотата е ключът тук

Той иска да бъде в ситуация, в която и двамата няма да бъдете прекъсвани. Някъде, където можете да обсъждате различни теми и дори евентуално да споделяте тайни. Дори ако това включва датата, която се провежда като ваш собствен дом, това е страхотна идея.

Настройте настроението с малко музика и дори с малко свещи, ако стигнете до този момент. Разбийте червеното вино, ако желаете.

Сексуално казано, той не е тип човек, който ще направи ход, освен ако не знае, че това ще бъде взаимно. Той трябва да знае, че всичко е на път. Важно е да му говорите предварително, какви са вашите намерения за първата среща.

Ако интимността не е нещо, което искате да споделите първата нощ, този човек все още е способен да бъде внимателен и нежен. И може да издържи на желанието да се нахвърли върху вас, което наистина не е в неговата природа.

Когато настъпи подходящият момент и това е нещо, което ви интересува, той с удоволствие ще отиде на това място с вас.

Така че искате да излезете от среща с мъж Риби

 • опитайте се да намерите всичко и всичко, за което да започнете битка
 • уведомете го, че мечтите му никога няма да се сбъднат
 • покажете му безразлична страна
 • бъдете напълно безчувствени към никого около вас, включително към него
 • просто бъди груб

Съвместимост с мъж Риби

Жена Овен

Тези двамата работят по -добре, когато става въпрос за небрежна връзка. Техният потенциал за взаимоотношения по отношение на съвместимостта обикновено е от ниската страна. Важното, което не бива да се пренебрегва, е дали тази случайна връзка може да се превърне в дългосрочна. с известно усилие и в двете части нещата биха могли да преминат в стабилна връзка. Ключовата дума обаче е усилие.

Повече информация за съвместимост на риби и овен

Жена Телец

Тези двамата са почти напълно различни хора, което не е лошо в тази ситуация. И двамата ще могат да допринесат много за връзката. Те имат способността да направят двойка, която е добре балансирана и много щастлива. Поради факта, че има доста голям шанс тази връзка да проработи, тяхната съвместимост се счита за средна.

Повече информация за съвместимост на риби и Телец

Жена Близнаци

Между тези двамата има известно привличане в самото начало на съвместна връзка. Въпреки че може да се влюбят след малко, могат да възникнат проблеми, които биха могли да бъдат доста сериозни и пагубни за двойката. И двамата имат тенденция да бъдат непредсказуеми/нестабилни в ситуации и затова имат това, което се счита за ниска съвместимост.

Повече информация за съвместимост на риби и близнаци

Жена Рак

Това е жена, с която той може да се чувства много свързан. Тя също така ще донесе разбирането, че той трябва да превърне това в една много любяща стабилна връзка. Ето защо те се считат за една от най -добрите комбинации.

Повече информация за съвместимост с риби и рак

Жена Лъв

Тези двамата имат 50-50 шанса да успеят във връзка. Това се дължи на факта, че въпреки че ще има много щастие и страст между двамата, могат да възникнат ситуации, в които може да има спорове, които да доведат до раздяла. Това, което трябва да направят, е да поставят граници и да разберат с какво са готови да се примирят. Ако не направят това, бъдещето не изглежда твърде светло за тях.

Повече информация за съвместимост с риби и лъвове

Жена Дева

В астрологията тези два се считат за това, което би било наречено противоположни знаци. В много случаи противоположните знаци изглежда се привличат. Точно това се случва с тези двама, тъй като те са много съвместими помежду си. Техните различия са това, което ги привлича един към друг.

Повече информация за съвместимост на риби и дева

Жена Везни

Тези двамата работят много добре като приятели и това е почти всичко. Що се отнася до връзката, между тях може да възникнат много ситуации, които да завършат с раздяла. Те имат много разлики помежду си, поради което имат това, което се счита за ниска съвместимост.

Повече информация за съвместимост с риби и везни

Жена Скорпион

Тези двамата имат това, което се счита за висока съвместимост, поради факта, че имат много химия помежду си и имат способността да разберат от какво имат нужда един друг в една връзка. И двамата имат търпението и разбирането, което е гръбнакът на тази двойка.

Повече информация за съвместимост на риби и скорпион

Жена Стрелец

Това е жена, която той силно привлича, но единственият проблем е, че те обикновено не се справят с минали приятели. Тяхната съвместимост се счита за доста ниска извън приятелството. Ако го направят в посока на отношенията, те ще трябва да се подготвят за това, което предстои.

Повече информация за съвместимост на Риби и Стрелец

Жена Козирог

Този мъж и жена имат шанс да накарат нещата да работят в отношенията им, защото имат много съвместимост помежду си. Единственият проблем е, че нещата ще започнат доста бавно между тях. В самото начало и двамата ще имат резерви относно връзката и малко недоверие. Това е нещо, над което и двамата ще трябва да работят.

Повече информация за съвместимост с риби и козирог

Жена Водолей

Тези два знака заедно са по -добри като приятели, отколкото като романтична двойка. Искрата помежду им просто не се запалва, въпреки че имат способността да се забавляват много един с друг. Те имат това, което се счита за средна съвместимост. Ако успеят да преодолеят ситуацията в зоната на приятелите, има шанс да успеят като двойка.

Повече информация за съвместимост на риби и водолей

Жена Риби

Тези двамата като двойка се оказват в това, което би се считало за ситуация „направи го или счупи“. От едната страна на нещата, които биха могли да бъдат във връзка помежду си, където се разбират перфектно. От другата страна на нещата може да се окажат във връзка, пълна с аргументи и разногласия. Важното е, че те отделят време да общуват помежду си с личните си нужди във връзката.

Повече информация за съвместимост на риби и риби

Ерогенни зони

зоната му са краката му. Най -добрият залог не би било да ги гъделичкате, да опитате здраво масажиране и да ги нанесете с малко масажно масло.

Секс с мъж Риби

риба е Дон Жуан от зодиака. Този романтичен съблазнител никога няма да търпи грубо, грубо или грубо поведение. Очаровайте го с една единствена роза, копринени чаршафи и течащ, но хлъзгав халат.

Любовта за Риби е легендарна фантазия. И момче, могат ли някога да се целунат. Помага да усвоявайте любовни романи така че получавате мъж Риби. Рибите прекарват живота си в света на мечтите, така че оставете реалността извън будоара.

Включете: Мама като модел за подражание. Някой трябва да бъде практичният в отношенията и със сигурност не сте вие. Ако една жена може да ви държи за ръка и да се грижи за светските задачи на живота в реалния свят, можете да доставите достатъчно нежност за вас двамата.

Изключва: Всъщност много малко ви отблъсква. Можете да откриете този проблясък на надежда във всяко ново партньорство и веднага да се влюбите. Всеки партньор е свежа и неизследвана територия за вас и нямате нищо против да имате разбито сърце - това е просто доказателство, че сте обичали някого.

Щракнете тук за повече информация Шест риби

Как да задържите мъжа си Риби наоколо

нека състраданието да бъде вашата водеща светлина

Рибите са един от най -състрадателните знаци в зодиака. Затова отворете сърцето си и го оставете да ви води по същия начин, по който Рибите правят с неговото. Този човек никога не е недобър или циничен. Неговото състрадание към своите събратя и жени е една от най -добрите му черти.

ако искаш, спри!

Това е човек, който не търпи жена, която е взискателна и/или настойчива. ако притежавате тези черти, вероятно не искате да бъдете с този тип мъже. Той ще сътрудничи колкото може, но не търпи твърде много.

Какво е логика?

Това е човек, който използва въображението и интуицията си повече от всичко друго. Така че понякога логиката излиза направо през прозореца. За да можете да разберете този мъж, ще трябва да започнете да използвате дясната страна на мозъка си и да поставите мислите си в облаците. Ако можете да се свържете с него на това ниво, той ще ви обича почти автоматично.

Отпуснете се

Този човек обича да живее живота с по -бавни темпове. Той не иска да се установи с жена, която е по -притеснителна, или с някой, който ще го накара да побърза. Ако отделите време да забавите темпото си и да се присъедините към него, ще почувствате по -дълбока връзка.

Грижи се за себе си

този човек почти живее в свят, който прилича на Dreamscape. Въображението му го отвежда твърде далеч от местата. За вас е важно да сте самодостатъчни, в противен случай нищо няма да се направи в тази връзка. Той не е мошеник или мутрик, той просто се нуждае от жена, която също ще се грижи за себе си.

Бъдете стабилни

Това е човек, чийто ум винаги е в облаците. Това обаче не означава, че той няма да успее в живота. Той ще се нуждае от вашата подкрепа и способността ви да останете на земята. Дайте му посоката, от която той ще се нуждае.

Добавете мечтите си към сместа

За разлика от някои мъже от зодиака, този наистина иска да знае всичките ви надежди и мечти. Той ще се радва да чуе всичко за вашите фантазии и всички тайни, които пазите. Той е все едно да имаш най -добрата си приятелка на бързо набиране.

Чувства нащрек

Това е човек, който е много таен за чувствителната си страна. Той наистина не иска вие или някой друг да знаете всичко за това. Той има много сладка душа, така че имайте това предвид, когато говорите с него. Тръгнете леко, тъй като чувствата му лесно могат да бъдат наранени. Дотолкова, че може би никога няма да разберете. Той ще държи това бутилирано вътре, докато не издържи повече, и просто ще продължи.

Романтично по душа

Ако нещата се развият перфектно между двамата, това ще бъде като жив любовен роман. Единственото нещо, което може да доведе до срив на тази връзка, е напрежението между вас двамата. Позволете му да ви види романтичната ви страна и той определено ще ви покаже своята.

останете романтични

Това е човек, който обича да флиртува и когато има връзка, вие флиртувате с него. Той ще се радва да се опита да направи възможно най -много романтични моменти с вас. Той се нуждае от тази романтика в живота си, иначе ще започне да се отклонява.

0 Връзки

Популярни Публикации