„Цената е правилна“ Водещият Дрю Кари показва загуба на тегло от 80 кг въпреки диабета и сърдечните проблеми тип 2: „Бях болен от дебелина“Отслабването на Дрю Кари е наистина забележително. Трудното му телосложение беше трудно да не се забележи. Нека да разберем как го е направил!

The Цената е правилна домакинът Дрю Кери се отваря за забележителната си загуба на тегло, след като е загубил близо 100 килограма.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дрю Кари (@drewfromtv) на 24 април 2016 г. в 21:15 ч. PDT

Повече от десетилетие Дрю е водещ на популярното игрово шоу. Комикът, размишлявайки за кариерата си през годините, каза:Мислех, че се справям добре, но не съм почти толкова разпуснат и се чувствам контролиран, както сега. Наистина се чувствам, че мога да направя всичко и знам всичко като гърба на ръката си. Мога просто да ходя навсякъде на сцената и те ще ме следват и преди да почувствам, че трябва да стоя на определено място и да кажа определено нещо и се притеснявах да го прецакам.

„Цената е правилна“ Домакинът Дрю Кари показва загуба на тегло от 80 кг въпреки диабет тип 2 и сърдечни проблеми:Гети изображения / Идеално изображениеОтслабването на Дрю Кари

Домакинът „Цената е права“ твърди, че големият е в тежест и реши, че трябва да направи някои сериозни промени, за да остане във форма и здрав. Той призна, че е вдъхновен от сина на бившата си годеница.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дрю Кари (@drewfromtv) на 18 юни 2016 г. в 18:57 ч. PDTСледвайки строг режим, Кари свали 80 кг, изрязва напълно въглехидратите и удря религиозно фитнеса. Комикът успя да постигне това, въпреки че има диабет тип 2 и сърдечни проблеми.

„Цената е правилна“ Домакинът Дрю Кари показва загуба на тегло от 80 кг въпреки диабет тип 2 и сърдечни проблеми:Гети изображения / Идеално изображение

Дрю, отваряйки се за забележителната си загуба на тегло, каза:

Харесва ми да съм кльощава. Беше ми гадно от дебелината пред камерата. Наистина, току-що ми писна. След като започнах да отслабвам, отново, както веднъж започнах да изпускам няколко размера гащи, тогава беше лесно, защото след като видите резултатите, тогава не искате да спрете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дрю Кари (@drewfromtv) на 17 април 2016 г. в 10:25 ч. PDT

Диетата обаче превърна домакина в щастлив, здрав и силен мъж. Той не само е свалил няколко килограма, но и вече не е диабетик и не се задъхва, когато тича.

Не е първият опит за отслабване

Още през 2011 г. Дрю се опита да отслабне, но резултатът не беше толкова впечатляващ. Докато работи по Шоуто на Дрю Кари, е установено, че една от артериите на комика е запушена, след като изпитва болки в гърдите.

„Цената е правилна“ Домакинът Дрю Кари показва загуба на тегло от 80 кг въпреки диабет тип 2 и сърдечни проблеми:Гети изображения / Идеално изображение

Опита се да ограничи апетита си за известно време след извършена процедура. Въпреки това, той напълнява до момента, в който е станал домакин на Цената е правилна.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дрю Кари (@drewfromtv) на 5 юни 2015 г. в 1:57 ч. PDT

Ние също не можем да не се възхищаваме на Дрю Кери. Сега се храни правилно и не приема лекарствата си за диабет тип 2.

Знаменитости Отслабване
Популярни Публикации