Присила Пресли, известна като съпругата на Елвис, всъщност е успешна жена с огромна нетна стойностПрисила Пресли стана известна като съпругата на Елвис Пресли, но след развода им тя продължи да създава име. По прогнози нейната нетна стойност през 2019 г. е около 50 милиона долара.

Присила Ан Пресли е известна като съпругата на Елвис Пресли, но това, което много хора не знаят, е, че нейната връзка с Крал на рокендрола не е единственото й искане за слава.Присила Пресли, известна като ЕлвисГети изображения / Идеално изображение

Само на 14-годишна възраст Присила Ан Больо се срещна с Елвис, когато той беше разположен в американската армия в Германия. За двойката това беше любов от пръв поглед и според Присила, докато живееха заедно, двамата никога не са имали интимни отношения до брачната им нощ през 1967 г. Девет месеца след брака си Присила ражда прекрасната им дъщеря Лиза Мари Пресли .

Присила Пресли, известна като ЕлвисГети изображения / Идеално изображение

Но след като се разведе с Пресли през 1973 г., Присила, която по-късно смени фамилното си име на Вагнер, си създаде име като бизнес магнат и актриса.Нетната стойност на Присила Ан е доста впечатляваща

Въпреки че се раздели с богатия си съпруг, Присила се справи добре заради таланта си на актриса и подвизите си в бизнеса. Според изчисленията нейното нетно състояние е около 50 милиона долара, богатство, което може да бъде приписано на успешната й кариера както в актьорството, така и в бизнес проектите.

Присила Пресли, известна като ЕлвисГети изображения / Идеално изображениеКато актриса Присила участва заедно с Лесли Нилсен в успеха Гола пистолет филми, които подчертаха нейния талант като спасителка. По-късно Присила дойде да играе друга известна роля като Джена Уейд в дългогодишния телевизионен сериал Далас .

Извън филмовия свят Присила също демонстрира, че е жена с отлично мислене за бизнеса, тъй като всеки проект, до който се докосне, става успешен. Присила е известна също като основател и председател на Elvis Presley Enterprises, организацията, която превърна имението на Elvis, Грейсленд , във водещ туристически обект в САЩ.

Присила Пресли, известна като ЕлвисГети изображения / Идеално изображение

С течение на времето Присила се е утвърдила и като телевизионен продуцент и писател. Книгата на Присила „Елвис и аз“ описва нейното ежедневие с бившия й съпруг и хвърля светлина върху сложната му личност.

Присила Пресли се занимава активно с благотворителност

Присила е постигнала голям успех като жена и за да се върне на обществото, тя също участва в благотворителност. Като посланик на Dream Foundation, умната бизнесдама е помогнала на хората, борещи се с неизлечими заболявания, да изпълнят мечтите си и да създадат страхотни спомени с посещения в Грейсленд .

Присила Пресли, известна като ЕлвисГети изображения / Идеално изображение

Заедно с други известни личности, тя също участва като защитник на Citizen’s Commission за правата на човека , което е организация с нестопанска цел за психично здраве.

Присила Ан Пресли е доказателство, че жените могат да се издигнат зад сенките на своите съпрузи, за да си създадат име. Нейните действия, които правят промяна в света, са похвални и тя остава голямо вдъхновение за всички жени.

Вдъхновяващи жени
Популярни Публикации