Чисто чудо! 'Първа бременна мъжка' Томас Бийти побеждава всички шансове и става горд баща на четири децаКой каза, че мъж не може да роди бебе? Познаваме човек, който сам е родил три бебета и сега е горд татко с четири деца. Всички те се справят отлично и живеят живота си пълноценно.

Кой каза, че мъж не може да роди бебе? Познаваме човек, който сам е родил три бебета и сега е горд татко с четири деца. Всички те се справят отлично и живеят живота си пълноценно.Публикация, споделена от Thomas Beatie (@ thomassecretstory10) на 2 май 2017 г. в 6:40 ч. PDT

Запознайте се с първия бременен мъж

Томас Трейс Беати (роден Трейси) е гражданин на Америка, който стана световно известен като първия „бременен мъж“.Беати е родена жена, но на 10-годишна възраст осъзнава, че се идентифицира повече като мъж. На 23 години Беати започва прехода си между половете.

Томас претърпя шест операции по пътя към мечтата си. Той реши да запази женските си репродуктивни органи, за да има в бъдеще биологични деца.Когато Томас срещна първата си съпруга Нанси, той разбра, че именно тя иска да има деца. Поради здравословни проблеми Нанси не успя да роди. И така, съпругът й реши да поеме тази роля. Той обясни желанието си:

Искането да имаш биологично дете не е нито мъжко, нито женско желание, а човешко желание.

Беати роди три деца по естествен начин. С първото им дете, Сюзън, Томас беше в болницата четири дни; с втори син, Остин, той беше там два дни. Лекарите заявиха, че няма причина да го задържат по-дълго в болницата, тъй като бебетата са напълно здрави.

Що се отнася до родителските им роли, законът на Орегон казва, че човекът, който ражда, обикновено е посочен като майка. Но когато Томас и Нанси се оплакаха, свидетелствата за раждане бяха променени.

Аз съм баща на децата си и това е всичко, което някога ще бъда за тях. Нанси е майка им.

Публикация, споделена от Thomas Beatie (@ thomassecretstory10) на 9 юни 2018 г. в 12:14 ч. PDT

Въпреки че двойката подаде молба за развод през 2012 г., и двамата родители вземат активно участие в отглеждането на децата. За разлика от повечето подобни случаи, когато попечителството над деца е възложено на майка, Томас е единственият попечител на трите им деца.

Томас Бийти беше включен в Рекорди на Гинес като първия мъж, който е родил.

Публикация, споделена от Thomas Beatie (@ thomassecretstory10) на 25 декември 2016 г. в 14:45 ч. PST

Беати отново се омъжи. След няколко години опити втората му съпруга забременя окончателно и роди момченце на име Джаксън. Томас не може да роди сега, тъй като вече има мъжки репродуктивни органи.

Публикация, споделена от Thomas Beatie (@ thomassecretstory10) на 7 март 2018 г. в 5:32 ч. PST

Публикация, споделена от Thomas Beatie (@ thomassecretstory10) на 18 април 2018 г. в 7:08 ч. PDT

Публикация, споделена от Thomas Beatie (@ thomassecretstory10) на 18 юни 2018 г. в 6:15 ч. PDT

Томас каза, че винаги е мечтал да има голямо семейство. Е, изглежда мечтата му се сбъдна.

Нашите най-добри пожелания за първия бременен мъж в света!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 неща, които кучетата могат да предскажат, включително бременност

Деца
Популярни Публикации