Queen Consort срещу Princess Consort: Как подобрението в заглавието на Камила ще повлияе на Кейт Мидълтън- Queen Consort срещу Princess Consort: Как подобрението в заглавието на Камила ще повлияе на Кейт Мидълтън - Знаменитости - Fabiosa

Ако вече гледате Netflix Короната , ще знаете, че титлите в кралското семейство са голяма работа. Независимо дали са били дарени или не. И така, тъй като перспективите на принц Чарлз да стане крал са все по-близки и по-близки, хората не могат да не говорят за това каква титла гледа Камила Паркър-Боулс?

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Жените управляват британското кралско семейство и има поне 6 причини защо

Уреждане на дебата

Като първа на линия за наследник на кралицата, съпругата на принц Чарлз трябва да стане кралица-съпруга на Англия някой ден. След като обаче се оженил за дългогодишната си любовница Камила Паркър Боулс през 2005 г., беше заявено че ще вземе титлата принцеса консорт само когато Чарлз стане крал.

gettyimagesТова решение е признание за по-ранния брак на Чарлз. Смята се, че аферата му с Камила по време на брака му с принцеса Даяна е изиграла огромна роля за нейното разпадане.

Кралските наблюдатели обаче наскоро забелязаха, че ключов Често задаван въпрос е изваден от уебсайта на Принца на Уелс. Въпросът, изваден заедно с няколко други, беше каква ще бъде титлата на Камила, след като съпругът й стане крал.gettyimages

Явно е било най-горното във всеки ум на британците. Всъщност, едва през август 2017 г., a Съобщение на Sunday Times каза толкова, колкотодве трети от британците не смятаха, че Камила трябва да бъде кралица.

Какво се случва със заглавието на Кейт Мидълтън?

Принц Чарлз, от друга страна, изглежда смята, че съпругата му трябва да получи титлата. В интервю сВодещ на NBC News, Брайън Уилямс,той подклади слуховете за намеренията му да подобри титлата на Камила, когато каза:

Това е, добре ... Ще видим, нали? Това може да бъде.

Той отговаряше на въпроса на Уилямс дали някой ден Камила ще бъде кралица на Англия.

gettyimage

Засега Камила е просто Херцогиня на Корнуол . Тя има право да бъде принцеса на Уелс, но вероятно го е пуснала, защото е силно свързано с принцеса Даяна.

gettyimages

Въпреки това, за разлика от Камила, Кейт Мидълтън определено ще бъде Queen Consort някой ден. Но първо тя трябва да влезе в обувките на принцеса Даяна.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Меган Маркъл използва примера на майката на Хари, за да формира своя етикет и има тенденция да нарушава някои кралски традиции

Ако Чарлз стане крал, той има свободата да предаде титлата си на принц на Уелс на принц Уилям според традицията. Това би направило Кейт Мидълтън, „Катрин, принцеса на Уелс“, ако иска.

Меган, херцогиня на Съсекс

Що се отнася до титлата на Меган Маркъл, тя вече е известна като херцогиня на Съсекс, след като се омъжи за принц Хари през май 2018 г.

gettyimages

Принц Хари е бил известен като Негово Кралско Височество принц Хенри от Уелс, но вече сме свикнали с дигата от Съсекс.

gettyimages

Трябва да кажем, Меган, херцогинята на Съсекс има хубав пръстен за това.

gettyimages

Тъй като съпругът й да бъде шести по ред на трона, това е всичко, на което Маркъл може да се надява. От друга страна, Мидълтън очаква с нетърпение да стане кралица на Англия някой ден.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Меган Маркъл се учи от най-доброто: Кейт Мидълтън споделя тайните си за адаптиране към кралското семейство

Кейт Мидълтън
Популярни Публикации