‘Бившият басист на Queen’ Джон Дийкън все още е жив и живее много изолиран живот със съпругата си от 44 годиниТъй като Фреди Меркюри почина, Брайън Мей и Роджър Тейлър продължават да свирят в групата, но Джон Дийкън изчезва. Къде е той сега и коя е съпругата му?

След невероятния успех на филма Бохемска рапсодия , хората започнаха да говорят за Кралица отново. Групата все още продължава да изпълнява, но без двамата си ключови членове: Фреди Меркюри и Джон Дийкън.

Всички очакваха появата на Джон Дийкън през 2018 г., когато филмът беше обявен за хит и получи много номинации за Оскар но той не се появи публично в подкрепа на издаването му.Други членове на групата, Брайън Мей и Роджър Тейлър, твърдят не са виждали легендарния басист за повече от 10 години. Какво прави Джон Дийкън сега и какво се случи с него?Джон Дийкън през 2019 г.

Джон Дийкън отдавна е наричан Кралица Е „изгубен“ член. След смъртта на Фреди Меркюри той напълно изчезна от очите на обществеността. Неговата нетна стойност се изчислява на над 135 милиона долара, но какво прави сега с живота си?Дякон живее много личен живот в Южен Лондон със съпругата си, бивша учителка-стажант Вероника Тецлаф. Той е усамотен и тих в продължение на повече от 30 години и не желае да говори с бившите си съотборници.

Китаристът Брайън Мей казва:

Това е неговият избор. Той не се свързва с нас. Джон беше доста деликатен през цялото време.

Когато някой се опитва да се свърже с него, съпругата на Дийкън казва, че басистът „не живее тук“ или няма представа къде е той. Дори съседите на Джон твърдят, че почти не виждат човека навън.

Но защо се превърна в отшелник? Мей смята, че Дийкън е имал срив преди много години, докато барабанистът Тейлър го определя като „социопат“.

Интересното е, един от най-добрите сингли на Queen Ти си най-добрият ми приятел е написано от Джон за Вероника. Той не написа толкова много песни, но когато ги написа, те се превърнаха в най-големите хитове. Изглежда, че Дийкън през цялото време е бил тъмен кон. Поне изглежда, че е щастлив да живее уединения си живот със съпругата си и това е най-важно.

Знаменитости
Популярни Публикации