Рей Лиота за осиновяването като бебе и за първи път среща с биологичното си семействоПоследни новини Рей Лиота за осиновяването като бебе и за първи път среща с биологичното си семейство във Фабиоза

Помниш ли Рей Лиота? Той е незабравим в Goodfellas , филмът, който стана определящ в кариерата му! Рей е плодовит актьор, а другите му запомнящи се участия включват ролите му в Поле на сънищата , Незаконно влизане , Идентичност, и сериала за криминална драма Нюанси на синьо .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рей Лиота (@rayliotta) на 3 май 2017 г. в 6:14 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Не казвай„ Моето осиновено дете “: Сандра Бълок се отваря за майчинството и осиновяването

Поглеждайки назад, актьорът може да се гордее с постиженията си във филмовата индустрия и това е поне отчасти, защото родителите му го насочват по добър път, когато е бил млад. Майката и бащата, които са го отгледали обаче, не са му биологични родители.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рей Лиота (@rayliotta) на 10 август 2017 г. в 12:32 ч. PDTРей се отвори се приема и как се чувстваше, когато срещна своята родена майка.

Рей Лиота за осиновяване

Когато Рей беше само на шест месеца, той беше осиновен от Мери и Алфред Лиота. Израствайки, той знаеше, че не е биологично дете на родителите си. Сестра му Линда също е осиновена.Въпреки че е израснал в любящо и грижовно семейство, Рей усеща нараняването от това, че е даден за осиновяване в продължение на много години. Искаше отговори и проследи своите биологична майка и по-малки братя и сестри, когато той вече беше на четиридесетте.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рей Лиота (@rayliotta) на 20 април 2017 г. в 8:06 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Осиновен си! Изненадата за рождения ден на тази красива двойка за дъщеря им дойде в перфектното време

Когато Рей най-накрая имаше шанса да попита родената си майка защо тя се отказа от него, той осъзна, че го е направила най-доброто, което можеше да направи в нейната ситуация , той си спомни в интервю за Лари Кинг:

Когато се срещнах с нея, разбрах, че го е направила по много основателни причини и след това осъзнах, че почти 99% от децата, които са предложени за осиновяване, това е за подобряване на детето ... Домакинството, ситуацията, възрастта просто диктуват това е най-доброто нещо за детето.

В същото време актьорът призна, че е разочарован, когато се запознава с жената, която го е родила. Той каза в интервю за Пазителят : „Наистина бях благодарен, че ме осиновиха.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рей Лиота (@rayliotta) на 21 май 2017 г. в 6:48 ч. PDT

Ами собственото му семейство?

Рей създаде собствено семейство, когато беше на четиридесет. През 1997 г., когато е на 42 години, се жени за актрисата Мишел Грейс. Двойката посрещна дъщеря Карсен през 1998 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Karsen Liotta (@karsen_liotta) на 18 декември 2013 г. в 14:19 ч. PST

Въпреки че Рей и Мишел разведени през 2004 г. той остава настоящ баща, тъй като дъщеря му расте.

Карсен реши да последва стъпките на родителите си и тя е модел и амбициозна актриса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Karsen Liotta (@karsen_liotta) на 24 януари 2017 г. в 19:06 ч. PST

Рей свърши добра работа, отглеждайки я!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Той дори не беше луд, беше впечатлен! Джак Никълсън научи коя е истинската му майка едва след като тя умря, но той е много благодарен за нея

Популярни Публикации