Врагове от реалния живот? Ирина Шейк престана да следи Лейди Гага в социалните мрежи след слуховете за химията им с Брадли КупърПоследни новини Врагове от реалния живот? Ирина Шейк престана да следи Лейди Гага в социалните медии след слуховете за химията им с Брадли Купър във Фабиоза

Слуховете за вражда между Лейди Гага и Ирина Шейк току-що достигнаха ново ниво. Супермоделът не следи Гага в социалните мрежи след спекулациите за нея и Брадли Купър парна химия.

Врагове от реалния живот? Ирина Шейк прекрати проследяването на Лейди Гага в социалните медии след слуховете за химията им с Брадли Купър Врагове от истинския живот? Ирина Шейк престана да следи Лейди Гага в социалните мрежи след слуховете за химията им с Брадли КупърГети изображения / Идеално изображение

Врагове в социалните медии?

Уникалната химия на Брадли Купър и Лейди Гага е може би най-широко обсъжданата новина до момента. Слуховете за съобщената афера на звездите искряха с нова сила след невероятното им представяне на живо на Оскарите 2019.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лейди Гага похвали Брадли Купър като „истински приятел и артистичен гений“ в най-сладкия пост някога

Врагове от реалния живот? Ирина Шейк прекрати проследяването на Лейди Гага в социалните медии след слуховете за химията им с Брадли Купър Врагове от истинския живот? Ирина Шейк престана да следи Лейди Гага в социалните мрежи след слуховете за химията им с Брадли КупърГети изображения / Идеално изображениеГага и Купър излязоха на сцената със своите Печелеща Оскар песен ‘ Плитко от Роди се звезда.чрез GIPHY

Вероятно слуховете ще останат слухове, ако не и една малка подробност. Приятелката на Брадли Купър, руски супермодел Ирина Шейк, не проследи Гага в социалните мрежи след интимното им дуетно изпълнение.

Феновете веднага започнаха да гадаят - какво би означавало това? Има ли скрита вражда между Гага и Ирина? Или може би слуховете за романтичните връзки на Брадли и Гага не са само слухове след това?

чрез GIPHY

Експерт по езика на тялото й дава присъда

Според експерт по езика на тялото Джуди Джеймс връзката между Лейди Гага и Ирина Шейк може да не е била толкова приятелска, колкото изглеждаше.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ревнив много? Ирина Шейк не би позволила на Брадли Купър да седне до Лейди Гага на Оскарите

Експертът обясни:

Прегръдките и прегръдките между Гага и Ирина изглеждат неудобно и странно.

Друга причина да се предполага, че експертът по езика на тялото би могъл да направи идеята е, че Ирина не позволи на Брадли и Гага да седнат един до друг на 91-те награди на Оскар. Супермоделът избра да седне между тях. Съвпадение?

чрез GIPHY

Изглежда ли, че тук бихме могли да имаме любовен триъгълник или всичко е просто клюки? Но, отново, защо Ирина престана да следи Гага? Имаме нужда от вашата помощ, за да изясним цялата тази ситуация. Моля, споделете вашите мисли в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 17-годишната Рейчъл Зеглер превзема интернет чрез бурята с невероятната си корица на 'Shallow' на Лейди Гага

Популярни Публикации