Интервюто на Reba McEntire: Певицата от страната се отваря за нейните върхове и падения в рамките на едно десетилетиеReba McEntire разкри за своите възходи и падения, включително болезнения си развод, в ново интервю за „Парад“. Прочетете повече, за да разберете как е станала по-силна от всякога.

Reba McEntire трябваше да се разведе със съпруга си Нарвел Блексток през 2016 г. и това не беше нейната идея. В откровено интервю на CMT , певицата намекна, че би била омъжена, ако решението за раздяла зависи от нея.Разводът не беше моя идея. Не го исках под никаква форма, форма или мода. Така че беше наистина трудно да се направи корекцията, когато някой не е доволен. Просто искам всички да бъдат щастливи в живота си, защото животът ни е твърде кратък, за да бъде нещастен.

Reba McEntireГети изображения / Идеално изображение

Интервюто на Reba McEntire

За първи път от години, Reba McEntire се отвори нейните върхове и спадове . Когато я попитаха за нещото, с което беше най-горда през десетилетието, тя спомена за болезнения си развод с Нарвел Блексток. По-специално тя каза само три думи: „Преживях развода.“

Въпреки че McEntire посочи десетилетието си като „много ниски“, тя е благодарна за фантастичния си ръст в кариерата и световния успех.Продължих с кариерата си. Аз и моят екип спечелихме Грами и сме номинирани за друг, така че съм развълнуван от напредъка и възможността да продължа напред, независимо какво се случва в личния ви живот.

Reba McEntireГети изображения / Идеално изображениеКак е преминала през развода си

  • Тя е прекарала повече време с близкото си семейство.
  • Бог е изиграл значителна роля за нейното възстановяване и сила.
  • Да останеш зает и да работиш много също е от полза.

Reba McEntireГети изображения / Идеално изображение

Новините на Reba McEntire

В продължение на две години певицата, спечелила Грами, излизаше с приятеля си, Скитър Ласуцо. Но нещо се обърка и двойката се раздели през ноември 2019 г.

Говорейки с Ние седмично преди няколко месеца 64-годишният се увери, че все още са приятели, но бяха решили да тръгнат по различни пътища. Може би разводът на Реба косвено го е засегнал, но да се надяваме, че тя отново ще намери нова любов.

Reba McEntireГети изображения / Идеално изображение

Животът на американската кънтри музикант е сложен, но тя е преминала през него. Сега тя се фокусира върху кариерата и семейството си и всичко, което има значение за нея. Reba McEntire е единствена по рода си и ние искрено се надяваме тя да продължи да бъде войн.

Знаменитости Новини за знаменитости
Популярни Публикации