Спомняте ли си тризнаците на Дам, които обявиха тройна бременност? И трите родиха дъщери и всички те вече са пораснали!Triplets Dahm имат само по две деца и всички те са толкова красиви и ярки.

През 2009 г. дамските тризнаци изумиха целия свят, като признаха за бременността си. Тъй като генетиката е доста интересна наука, лекарите решиха да ги проверят и да разберат дали всяка от сестрите ще има тройки върху себе си.'Докторите'

По време на шоуто лекарите направиха 3D ултразвук на трите момичета, за да проверят пола на бебетата си и да разберат дали това е едно бебе или тризнаци.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Колко очарователно! Развълнуван татко споделя трогателен момент със своите тризнаци, които биха могли да разтопят сърцата на всички

Самият съпруг на Ерика има много близнаци и тройки в родословното си дърво и той се пошегува с управлението на собствен баскетболен отбор, ако съпругата му имаше многократни.Но се оказа, че Никол, Ерика и Джаклин ще имат само по една дъщеря. Е, това е облекчение!

Разбира се, имаше много голяма възможност всички те рано или късно да получат близнаци или тройки според специалист по плодовитост , но сестрите вече имат по 2 деца (момиче и момче).Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Кели (@missndahm) на 10 февруари 2017 г. от 18:59 ч. PST

Нека да разгледаме децата им сега!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Erica mcGraw (@ edahm0021) на 9 август 2018 г. в 13:30 ч. PDT

Е, цялото семейство изглежда достатъчно голямо! Само си представете дали тройките са родили други кратни! Би било като цялото индийско население!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Кели (@missndahm) на 24 декември 2017 г. в 10:19 ч. PST

Само вижте тези сладури! Защо да не са, а? И двамата родители са влюбени, а децата тотално разтърсват света!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jaclyn Dolan (@jaclyndahmdolan) на 26 септември 2018 г. в 19:26 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jaclyn Dolan (@jaclyndahmdolan) на 9 август 2018 г. в 19:47 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 съвета за подпомагане на отглеждането на бебета по-лесно от майката на тризнаците

Различна ДНК

През март 2017 г. Dahm triples реши да направи ДНК тест с надеждата нищо да не се различава, тъй като те са идентични. И така ... вярно ли е?

По време на Лекари шоу, имаше няколко разкрития.

Първият, логично, заяви, че те са идентични тризнаци. Дори пръстовите им отпечатъци са толкова сходни, че биха могли да излъжат технологични системи.

Вторият беше доста странен. Генетичният им произход беше съвсем различен! Например, Ерика е само 16% британка и ирландка, докато Никол е 18%.

Третият изпит се проведе въз основа на немски и френски произход. Отново резултатите бяха шокиращи. Никол беше 11%, но останалите й сестри имаха много по-високи: Ерика - 22,3% и Джаклин - 18%.

И накрая, четвъртият се основава на скандинавското наследство. Нещата станаха още по-странни. Докато наследството на Джаклин и Ерика е идентично (7,4%), Никол получава 11,4%.

Как Как може изобщо да е възможно? Все пак са еднакви тризнаци!

Добре, отпусни се Вземете хапче за охлаждане.

Лекарите се позоваха на липсата на точност на слюнката, тъй като сестрите направиха този анализ в домашна среда. Но все пак е шокиращо!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jaclyn Dolan (@jaclyndahmdolan) на 5 април 2018 г. в 11:09 ч. PDT

Е, генетичното е лудо, но вълнуващо нещо! Тризнаците Дам са останали своето необичайно място в обществото със своите изяви, дейности и семейства.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Докато чакаше тризнаци, тя документира как расте всяка седмица нейният „странен“ корем

Семейство Деца
Популярни Публикации