Силното приятелство на Робърт Вагнер и Стефани Пауърс беше изградено по двойна трагедия на загубени партньори едновременно: „Поддържахме се взаимно“Последните актуални новини Силното приятелство на Робърт Вагнер и Стефани Пауърс беше изградено по двойна трагедия на загубени партньори по едно и също време: „Поддържахме се един друг“ на Fabiosa

Откакто участва в „ Харт на Харт , ’Робърт Вагнер и Стефани Пауърс са изградили приятелство, което е претърпяло загуба, болка, развод и всичко, което може да си представим. И все пак те остават неразделни.

Те бяха семейна двойка на „ Харт на Харт '

Робърт и Стефани изиграха ролята на богата двойка Джонатан и Дженифър Харт, които обичаха бляскавия живот.Въпреки това под светлините на прожекторите те бяха детективи-аматьори, които разкриваха престъпления. Мистериозният телевизионен сериал продължи пет сезона и приключи през май 1984 г.Приятелство, изградено върху трагедия

След края на поредицата Пауърс и Вагнер все още поддържаха много близки отношения и в крайна сметка станаха най-добрите приятели.

Мнозина дори вярваха, че са двойка в реалния живот, но това не беше така. Истината е, че уникалната им връзка се е формирала от общата им болка от загубата на партньор.По времето, когато шоуто започна, Пауърс имаше връзка с Уилям Холдън, докато Робърт беше женен за актрисата Натали Ууд.

За съжаление, през ноември 1981 г. и Ууд, и Холдън починаха.

Изведнъж и двата им свята се срутиха и те нямаха никого освен един друг. Пауърс го описва като „много, много трагичен период“, докато говори с Daily Mail .

На въпрос дали двойната трагедия ги е сближила, тя отговори, казвайки:

„Така или иначе бяхме много близки. Ние се държахме един друг. ”

Живот след трагедия

След като загубиха партньора си, и Пауърс, и Вагнер успяха отново да намерят любов. Робърт започна да се среща с актрисата Джил Сейнт Джон през 1982 г. и 8 години след като те завързаха възела. Оттогава са заедно.

Стефани, от друга страна, се омъжи за Патрик Уит дьо ла Чене. За съжаление те се разведоха след шест години заедно. Тя няма деца.

Силното приятелство на Робърт Вагнер и Стефани Пауърс беше изградено по двойна трагедия на загубени партньори едновременно: „Поддържахме се взаимно“Гети изображения / Идеално изображение

Въпреки че за Пауърс и Вагнер беше болезнено да загубят партньорите си, чудесно е, че успяха да намерят утеха един в друг. И от тази трагедия излезе едно от най-добрите приятелства, които светът е виждал!

Популярни Публикации