Вдовицата Джоан на Родни Дангърфийлд споделя съкрушителни подробности за „окаяното“ детство на късния си съпругВъпреки че Родни Дангърфийлд винаги се опитваше да разсмее другите хора, той рядко го правеше в реалния живот

Емблематичният комик на сцената, Родни Дангърфийлд, беше женен за Джоан Чайлд от 1993 г. и до момента, в който той почина през 2004 г., на 82-годишна възраст.

Родни ДангърфийлдГети изображения / Идеално изображение

По време на едно от интервютата Джоан разкри, че се е чувствала най-щастливият човек на света, докато е живяла с Родни.Почувствах се като най-щастливият човек на света. За да имате свой личен комик, който постоянно да ви изненадва, нямах търпение да се събуждам всеки ден.

Родни ДангърфийлдГети изображения / Идеално изображениеОкаяното детство на Родни Дангърфийлд

Въпреки че Родни Дангърфийлд винаги се опитваше да разсмее другите хора, той рядко го правеше в реалния живот. Джоан каза, че на лицето му няма усмивка, дори когато гледа комици, които той смята за блестящи.

Родни ДангърфийлдГети изображения / Идеално изображениеМоже би това е така, защото детството му изобщо не беше щастливо? Родни Дангърфийлд израства с отсъстващ баща и безгрижна майка.

Детството му беше окаяно. Чувстваше се не обичан.

Чувстваше се така, сякаш никой изобщо не го е грижа за него, и той израсна, оставайки сам.

За първи път се засмя на вечеря [на 4-годишна възраст], когато хленчеше: „Все още съм гладен“. Майка му каза „Ти си имал достатъчно“

чрез GIPHY

Детството на Родни Дангърфийлд беше доста предизвикателно. Въпреки това той остана силен и беше невероятно мил и позитивен човек. Освен успешна кариера, той е бил и баща на две деца: син Брайън Рой и дъщеря Мелани Рой-Фридман.

Въпреки че имаше някои житейски проблеми, Родни Дангърфийлд направи всичко възможно да разсмее другите хора!

Популярни Публикации