Роуз Бънди: Какво се случи с дъщерята на Тед Бънди и къде е тя сегаДъщерята на Тед Бънди беше зачената, докато баща й беше в затвора. Къде е Роуз Бънди сега?

Когато говорим за Тед Бънди, очевидно не мислим много за неговите роднини или родителските му умения. Той обаче има бебе, освен че е баща на дъщеря на приятелката си Елизабет Клоепфер. И истинската история на тайното му дете е пълна с мистерии. Тед успя да зачене дъщеря си, докато беше в затвора. За да бъдем по-точни, серийният убиец беше в смъртната присъда. Как беше възможно?

Роуз Бънди е и ето какво знаем за нея.

Родителите на Роуз Бънди Карол Ан Бун и Тед Бънди

Тед Бънди и Карол Ан Бун се запознават през 1974 г., докато и двамата работят в Държавния департамент за извънредни ситуации във Вашингтон. Карол Ан наистина харесваше мъжа и първо изглеждаше, че това е просто обикновено приятелство в офиса. За съжаление не беше. Карол Ан Буун припомни:

Той ми направи впечатление, че съм доста срамежлив човек с много повече неща, които се случват под повърхността, отколкото това, което е на повърхността. Той със сигурност беше по-достоен и сдържан от по-сертифицираните типове в офиса.

В този момент Тед имаше връзка с Елизабет Клоепфер, но двойката все пак започна да се среща. Когато Тед беше арестуван за потенциални убийства, Карол Ан Карол повярва, че мъжът е невинен. Тя се премести в Съншайн щат, за да бъде по-близо до любимия си.Бънди беше затворен за поредица от убийства, но това не попречи на Карол Ан да се влюби в него. Тя редовно го посещаваше в затвора и му даваше пари.

Жената дори свидетелства от негово име като свидетел на характера. За да направят нещата още по-изкривени, точно в този момент двойката заяви, че са се оженили законно благодарение на странен закон от Флорида.Кога е родена дъщерята на Тед Бънди Роуз?

Връзката им беше силна въпреки всички препятствия. Изненадващо, Карол Ан ражда детето им Роуз през октомври 1981 г. Не е ясно как са успели да заченат бебе, тъй като брачните посещения не са били разрешени в затвора.

Както се оказа, не беше трудно да убедиш охраната да си затвори очите за техните дейности. Бун си спомни:

След първия ден те просто не се интересуваха. Влязоха при нас няколко пъти.

През 1986 г. Карол Ан Бун и Тед Бънди се развеждат, тъй като жената осъзнава, че нейният любим е сериен убиец. Карол Ан и Роуз преместиха Вашингтон. Те казаха, че Карол е била толкова унищожена от признанията на Бънди за смъртните присъди за убийствата му, че тя отказала последно телефонно обаждане от него. Три години след раздялата им убиецът е екзекутиран на 24 януари 1989 г. Но какво се е случило с Роуз Бънди?

Роуз Бънди днес

Честно казано, не знаем къде точно е Роуз сега. Младата жена държи ниско и кой може да я обвини за това? Има няколко теории какво точно се е случило с Карол Ан и дъщеря й.

Младата жена щеше да е на 39 години през следващата година. Как Роуз е прекарала детството си, къде е живяла и е учила в колеж, какво семейство има, колко деца има, всичко си остава загадка.

Роуз Бънди: Какво се случи с Тед БъндиНеизвестен автор [Public Domain], чрез Wikimedia Commons

Като дъщеря на Тед Бънди има голяма вероятност Роуз да смени името си и да се опита да защити неприкосновеността на личния си живот. Като дете на един от най-известните убийци, би било трудно да живееш като обикновен човек. Някои хора смятат, че Карол Ан се е омъжила повторно, за да промени името си. Има теория, че тя живее в Оклахома и използва името на Абигейл Грифин. Никой обаче не знае дали е истина или не. Други твърдят, че Карол Ан Буун вече е починала, но и тази версия не е потвърдена.

Роуз Бънди: Какво се случи с Тед БъндиДържавен архив на Флорида, Флорида памет [Public Domain], чрез Wikimedia Commons

В преиздаване на нейната книга през 2008 г. - Непознатият до мен

Популярни Публикации