Синовете на Рой Робинсън попаднаха в пожар в къща само 2 години след катастрофата с фатален мотоциклет на съпругатаРой Орбисън загуби половинката си при катастрофа с мотоциклет и деца при пожар в къща 2 години по-късно.

Рой Орбисън спечели световна популярност със своя страстен стил на пеене и изглеждаше, че животът му е идеален. Въпреки това се оказа, че звездата е преживяла множество трудности и трагедии в живота си.
Рой загуби децата си в пожар в къща само две години след смъртта на жена си.Бракът на Рой

Рой срещна красивата Клодет още през 1955 г., когато са били представени един на друг от Джак Кенели в KMID-TV. Това беше любов от пръв поглед и двойката се влюби един в друг почти моментално.


Три години по-късно, през 1957 г., Рой и Клодет се женят помежду си и изглежда, че имат целия живот пред себе си. Бяха млади и имаха много планове заедно.


Те приветстваха трима синове заедно : Рой Деуейн, Уесли и Антъни.
Но за съжаление тези планове бяха провалени от ужасна трагедия . Рой Робинсън загуби своята любяща съпруга при ужасна катастрофа с мотоциклет през 1966 г. Клодет почина, след като камионът се изтегли пред мотоциклета ѝ. В момента на смъртта тя беше само на 24 години.Загуба на деца

Но това не беше единствената трагедия в живота на Рой. Той загуби децата си в пожар в къща само две години след като съпругата му почина в катастрофа с мотоциклет.
Той беше на британско турне, когато разбра, че къщата му е изгорена и двама от синовете му загинаха.
Сред тримата му синове с Клодет, Рой Деуейн, Уесли и Антъни, само един оцелява след пожара.
Самият Рой умира на 52 години и някои хора предполагат, че това е причинено от „йойо диета“ след справяне с трагични събития в живота му. Чувствах се почти невъзможно да се справя с такива ужасни загуби.

Рой Орбисън имаше блестяща кариера и много хора смятаха, че животът му е почти перфектен. Въпреки това се оказа, че той е претърпял множество загуби. През 1966 г. той загуби любовния си живот Клодет в катастрофа с мотоциклет. Но това не беше край на трагедиите, тъй като две години по-късно той загуби двама сина при пожар в къща. До края на живота си успяваше да се справи с трагедии, но беше изключително трудно.

Знаменитости
Популярни Публикации