Съвместимост Стрелец и Овен - Огън + ОгънДва знака, пълни с приключения, импулсивност и страст. Забавлението и вълнението няма да са проблем; но те нямат никаква консервативна сила и загубата на пари може да бъде проблем.

Стрелецът е променлив знак, докато Овенът е кардинал, но единното, което имат общо, е, че и двамата са огнени знаци.Тези две могат да се считат за много хармонична комбинация от знаци, която трябва да бъде отделена.

Те ще образуват доста комбинация, когато става въпрос за ситуация на любов и връзка. И двамата бързо действат според импулсите си и могат да бъдат много ентусиазирани, когато става въпрос за любов и живот.

Като двойка те няма да си поставят граници, а всъщност ще направят обратното. Позволявайки си взаимно да достигнат нови висоти, за които никога не са смятали, че са възможни. Не само като двойка, но и като отделни личности.

Вътре в самата връзка винаги ще има това всеобхватно чувство на вълнение, което продължава ежедневно, почти сякаш връзката им се подновява през цялото време. Това е нещо, на което всички се надяваме, където връзката винаги се чувства свежа. Това е нещо, което споделят заедно.Не всичко обаче може да бъде розово в една връзка и това е комбинация, която понякога може да стане жертва на това. Стрелецът не е известен със своята чувствителност и способността да се ориентира толкова добре във водите в спор, а от обратната страна на монетата самите Овни имат много бърз нрав.

Така че това до голяма степен означава, че в тази връзка, когато се спорят, ще има някакви интензивни фойерверки.Единственото нещо, което наистина е добре да се отбележи за тази комбинация, когато става въпрос за тези аргументи или разногласия, е фактът, че никой от тях няма да задържи негативните чувства един към друг много дълго.

Ще се случат спорове, но разклоненията няма да се почувстват дълго след приключването на виковете.

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Овен | Влюбен Стрелец

Искате задълбочено ръководство за мач Стрелец Овен? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Независимият Ram е идеален за идеалиста Sag. Задръжте връзката до 30 -те си години, когато и двамата сте имали възможност да посеете овеса си.

Селия: Ето още един екстроверт, който може да се сравни с ентусиазма ви за нови преживявания. Битките ще се нагряват, но бързо.

Джен: Невъздържаният Стрелец и вашият пионерски дух правят много хубав мач и се комплиментират много добре, стига да можете да накарате Стрелеца да поеме ангажимент, тъй като те са склонни да се отегчават лесно и е трудно да се запазят за дълго. Не би трябвало да имате проблем с това. С вас двамата и представите ви за звездни очи, тази връзка ще бъде победител в романтичния отдел, да не говорим, изпълнен със страст.

Лидия: И двамата ще почувствате, че това е продължителна връзка, когато започнете да се опознавате. Имате същите енергични и приключенски качества, което, разбира се, прави и вашата сексуална връзка много добра. Най -хубавото в тези два звездни знака е, че можете да се смеете и да се шегувате с всичко, дори ако сте в разгара на спора! Овенът е много лоялен звезден знак и ще откриете, че ако някой се отклони и потърси другаде, това ще бъде Стрелецът, за да предотврати това да се случи, поддържайте секса отворен за експерименти и в постоянен поток!

Това има за цел да бъде нещо наистина специално, така че си струва да се справите с всички проблеми с ревността, които може да имате от време на време. Стрелецът е един от малкото звездни знаци, които наистина могат да разберат Овен, така че винаги трябва да останете приятели, тъй като ще имате много близки отношения.

Лора: Приключенията два пъти са ключови тук, тъй като тази двойка се нуждае от действие - това е предпоставка за връзката. Те обичат да намислят нещо, независимо дали е добро или лошо, като няколко миещи мечки на нощно скитане. И с двата знака много вербално директни, те винаги ще знаят къде стоят помежду си.

Трейси: Овенът и Стрелецът вероятно ще бъдат енергични и ще обичат навън и ще се радват да изследват приключенията заедно. И двамата имат много енергия, за да започнат нови проекти, но никой не може да го изпълни. Този съюз има добър мач в ентусиазма, енергията и общите интереси, което прави много съвместимо съвпадение.

Хайди : Каква двойка правят тези двамата! И двамата се радват на хубавите неща в живота. Две социални пеперуди, които споделят откровеност и простата радост от живота. Възможно е обаче да има малък проблем в зоната на спалнята. Овните са склонни да бъдат доминиращи и сериозни, когато става въпрос за физически, докато Стрелецът е донякъде игрив. Ако двамата успеят да намерят щастлив медиум, ще направят страхотен екип.

Кели: Тези двамата често ще се разбират толкова добре, че ще изглеждат като най -добри приятели, за разлика от влюбените. Ако и двете страни са ангажирани с връзката, нещата имат голям шанс да се получат.

Маркъс : Рамът и Стрелецът имат много общи неща. И двамата се радват на аутсайдера, обичат спорта на открито, честността и добрия разгорещен дебат. Нямате проблеми да забавлявате себе си или другите. Страхотен мач.

Дейвид: Два огнени знака със сигурност осигуряват високоенергийно добро време, ако не се изгорят. Въпреки че сблъсъците може да са трудни, забавлението ще ви помогне - стига да имате търпение да поправите нещата.

Мъж Стрелец и Жена Овен

Има силно взаимно привличане във връзката на Жена Овен и мъж Стрелец веднага щом връзката започне. Стрелецът има добро естество с мило и привързано сърце. Той обича свободата и цени взаимното доверие. По подобен начин Овенът също цени нейната свобода и никой от тях не обича да бъде ограничен. И двамата имат сходни възгледи за живота и това им позволява да разберат добре разликата в природата един на друг и връзката продължава да върви добре. Жената Овен трябва да се опита да овладее агресивността си и Мъж Стрелец трябва също така да избягвате твърде откровено отношение, за да избегнете конфликти в отношенията.

Мъж Стрелец Овен Жена Истории от реалния живот

Паула Р

Любов от пръв поглед, аз (Овен) го преследвах като мишка .. преследването беше забавно. Мислех, че ще ми омръзне, след като го хвана, но не! 5 години по -късно ... все още сме силни. Разбира се, имаме възходи и падения, но най -вече заради моите изблици, искащи внимание, ревност или нетърпение. През цялото време той беше много търпелив, разбиращ, прощаващ, любящ и страстен. Колкото и да се опитвах, просто не мога да го отърся. Това е силен мач. Той знае, че съм любопитен и иска да се осмеля за други потенциални приятели (флиртът е спорт за Овен, но не и изневяра, защото сме лоялни), но моят отпуснат човек знае, щом ми омръзне, ще се прибера и той “ все ще съм там и ме чака. Обичам го до смърт ... о и най -добрият секс в живота ми !!

Крис

да обичаш Стрелец може да бъде малко преобладаващо, главно защото емоциите, които изпитвате, са твърде екстремни, а също и човекът, когото обичате, е твърде краен. като Овен, няма колебания и аз съм изцяло, но моето провисване ме превежда през емоционално влакче. тя е свой собствен човек, което е сигурно. двамата се бием за авторитета в отношенията и това е всичко. Никой никога не би могъл да те обича по -добре от провиснал, защото въпреки грешките, те биха направили всичко за теб и винаги ще останат лоялни към теб. Вашето увисване винаги ще подкрепя вашите мечти и ще ви обича, дори когато казват, че не го правят. Вашето увисване мисли за приключенията, които тепърва ще завладеете заедно и голям мечтател е това, което я прави прекрасна. Бъдещето винаги е загадка с тях, но това го прави забавно. единственото нещо, в което можете да бъдете сигурни, е любовта ви към вас.

Имам

Излизах с увиснал човек, когато бях в гимназията. Паднахме много бързо. Отначало ми хареса най -добрият му приятел, но те нещо за него привлече вниманието ми. Изглеждаше толкова честен човек, любящ, сладък и всичко това. В началото отношенията ни вървяха много добре. Той беше наистина сладък с мен, постоянно ми разказваше всички сладки неща. Той пееше песни и ми правеше видео кавъри по време на нашите валентинки и бях наистина изумен. Но след известно време разбрах, че се носи и се паникьосах. И тогава всичко тръгна надолу. Той имаше емоционални отношения с 3 други момичета по време на връзката ни. Бях с разбито сърце. Връзката с отпуснатия мъж изисква много търпение, разбиране и независимост. Те са наистина мили и забавни хора, с които да бъдат, с всички романси. Но когато нещата напредват, огънят угасва малко. Ако търсите постоянно гадже, което да бъде вашият стълб на подкрепа, не бих препоръчал отпуснатия мъж.

Мъж Овен и жена Стрелец

Поради споделянето на много прилики в тяхната природа, жена Стрелец и мъж Овен намират за лесно да влязат във връзка. Жената Стрелец обича да създава философски коментари и Мъж Овен отговаря с импулсивния си и агресивен характер, което може да доведе до спорове между двамата, но тези аргументи допълнително укрепват връзката им, а не я отслабват. The Жена Стрелец мрази дипломацията и обича истината и може да бъде много прекрасна, след като бъде оформена според желанията на мъжа Овен. Търпението от страна на Овен и вниманието от страна на Стрелец могат да направят връзката още по -добра.

Мъж Овен Стрелец Жена Истории от реалния живот

Лани

ами по принцип започнахме като приятели, които наистина се харесват, мъжете Овни ще се обърнат към вас само ако наистина ви харесват, в противен случай те чакат да се приближите до тях. сега в началото сексът беше много вълнуващ навсякъде, не можехме да държим ръцете си настрани, Овните се опитват също да се преборят с желанието да се влюбят в теб и след като паднат, ще забележиш различна страна от тях. Ревнива страна никой от противоположния пол като приятел, те няма да приемат това. Те може да не го кажат, докато говорите с този човек, но ще бъдат адресирани. Също така, когато Овенът, който обича силно, той също изневерява, тъй като е най -измамливият измамник в света. Никога няма да разберете, освен ако не ги хванете с червени ръце и тогава те все още ще имат оправдание за вас. Но никога няма да разберете, те също ще бъдат готови да умрат за вас. Що се отнася до нас, жените, които обичаме силно, но се отегчаваме през годините на постоянната игра на Овен.

Бриана

Значи този човек Овен? да, паднахме бързо. наречете го любов от пръв поглед или любов от пръв разговор, той наистина е невероятен човек. винаги е забавно да си около него. Никога не съм срещал човек като него. определено е вярно, че той иска предизвикателство. той винаги иска да спечели и ако аз спечеля, той ще предизвика ново предизвикателство. Този човек има нрав. Мога да бъда откровен и понякога той се ядосва на това. Той просто обича споровете с мен, които понякога могат да ме вбесят. Винаги си мисли, че е прав. Той се ядосва и ревнува, когато говоря за други момчета, но той отива и прави същото и с момичета, което много ме ядосва. Но аз наистина го обичам. Той ми отнема несигурността. Нужно е търпение, но той определено е човек, който да обича!

Престин

Той е Овен и аз Саг. Това беше най-стимулиращото, изпомпващо кръвта, страстно, любов-омраза, да те държи на ръба, връзката рай на земята. Но не беше здравословно. Въпреки че беше сладък и щедър, той беше много импулсивен и не обмисляше решенията си. Там се сблъскахме. Бихме могли да имаме същите ценности и да мислим почти еднакво, но поради културата и възпитанието спорихме да сложим край. Дори когато знаеше, че греши, ще му отнеме цяла вечност, за да го признае. Понякога ме караше да се чувствам сякаш съм единствената, но той имаше повече приятелки и понякога се държеше неподходящо около тях, което не ми се струваше смешно. Но ако имах момчета наоколо, той беше на мен като пчелите на мед. Подобно на други, когато беше добре, беше добре, но беше толкова назад, нагоре и надолу, това ме стресираше. Трябваше да сляза от това пътуване. Продължихме 2,5 години, от много раздяли, за мен официално го прекратихме. Бях готов да се успокоя и да забавя темпото, а той все още искаше да играе. Овните са деца за цял живот.

Стрелец и Овен Приятелство

Приятелството ще разцъфне особено на социални места или на събития.

Тези два знака заедно могат да направят това, което би се считало за голяма съвместимост по начин на приятелство. Те наистина се забавляват един с друг и обичат да си помагат един на друг да се наслаждават на живота, доколкото могат. Може да се окажат заедно на някои вълнуващи приключения. Те са истински приятели.

съвместимостта на приятелството между доста добра

Връзка Овен и Стрелец

Като влюбени:

Смес от бързи и яростни с бързи и яростни.

Дългосрочна връзка:

Добър микс за дългосрочно бъдеще.

Краткосрочна връзка:

След първата среща вие двамата ще можете да завладеете света, при условие че се движи достатъчно бързо.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Овен | Запознанства със Стрелец

Секс Стрелец и Овен

Сексуалната енергия ще се излее и от двама ви и вероятно ще създаде доста фантастични фойерверки.

Тези двамата вървят заедно като кибрит и бензин. Веднага щом стигнат до спалнята, Искрите започват да летят. И двамата са нетърпеливи и готови да опитат нови неща в спалнята и да подправят нещата през цялото време. Те имат много страст и желание, които искат да отприщят един върху друг, когато са заедно. Тази двойка установява, че е в състояние да се свърже не само на физическо ниво, но и на емоционално ниво. Което прави сексуалния им живот още по -добър.

Сексуалната съвместимост между тях е доста висока

Стрелец и Овен сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Овен в леглото | Стрелец в леглото

Овен Съвместимост със Стрелец Над всички точки:

общ резултат 89%

Били ли сте в отношения Овен-Стрелец? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Стрелец | Индекс на съвместимост на Овен | Индекс на съвместимост на зодиака

Овен + Стрелец

0 Връзки
Популярни Публикации