Стрелец на Козирог - значение, съвместимост и личностДати: 18 -ти декември до 24 -ти декември Стрелец Козирог, който също е под името Купинг на пророчеството. Това е, когато колелото на зодиака се премества от Стрелец в Козирог. Това се случва между 18 и 24 декември. Хората, родени между тези дати, са много идеалисти. Поради енергията и

Поради енергията и силата на Стрелеца, тези хора са почти пророчески. Със силата, която получават от своите аспекти на Козирог, те са в състояние да използват тези видения и прогнози.Това е човек, който има много енергия, която тече по вените им. Те са в състояние да балансират огъня и енергията на Земята много добре и да ги използват за добра цел. Така че много от техните идеи и усилия в живота не са само практични, но и творчески едновременно.

Единственото нещо, което наистина трябва да направят, е, че трябва да бъдат много внимателни, за да подхранват и развиват добри отношения с други хора. Това се дължи на факта, че през повечето време те измислят някои много успешни идеи или визии, които искат да реализират. Понякога това може да отнеме много време, така че наистина трябва да намерят някакъв баланс между това и социалния живот. Тяхната основна цел е да се уверят, че не се чувстват изолирани в собствения си свят.

The Zodiac Cusps are where the 2 energies of the signs merge. What does the future hold for you fellow cusper? Ask an Astrologer today !TL; DR на този Cusp

Силни страни: Тези хора са много далновидни и показват много интуитивни способности. Те се считат за находчиви и доста интелектуални. Те възприемат много практичен подход към това как гледат на живота и обичат да бъдат практически.Слабости: Една от основните им слабости е, че могат да бъдат доста мнителни. Което в зависимост от човека, с когото са, може да ги разтрие по грешен начин. Те могат да бъдат упорити или с глава, което може да навреди на отношенията им. Ако някой може да се справи с този тип хора, те са настроени, ако не, може да открият, че имат проблеми за решаване.

Перфектното им съвпадение: Те наистина търсят партньор, който може да им помогне да направят нещата по -ниски. Те искат някой, който може да влезе в живота им и наистина да отнеме напрегнатите моменти, които животът понякога може да предложи. Да имат рамо, на което да си почиват главата в моменти на силен стрес.

Техният житейски урок: Те наистина трябва да осъзнаят или разберат, че в живота е добре да бъдеш уязвим. Че понякога от време на време трябва да сте прозрачни, гъвкави и да имате плавно мислене във вашите ситуации.

Стрелец Козирог върха личност

Положителни черти

Стрелецът/Козирогът се смята за адаптивен, амбициозен, благотворителен, очарователен, състезателен, консервативен, всеотдаен, икономичен, ентусиазиран, екстровертен, обичащ свободата, приятелски настроен, забавен, забавен, с висок дух, лоялен, оптимистичен, изходящ, физически, физически и психически проучвателни, игриви, учтиви, практични, отговорни, романтични, уверени в себе си, самоконтролирани, разчитащи на себе си, проницателни, директни, успешни, заслужаващи доверие, търсещи истината, безразборни и топли.

Отрицателни черти

Стрелецът/Козирогът е склонен да бъде агресивен, аргументиран, откровен, преувеличаващ, горещ, импулсивен, бърз и суетен.

Личност:
Те са решителни.
Те разпознават силата на мълчанието.
Те трябва да се научат да сдържат интензивността си.
Те демонстрират талант за усещане на бъдещето.
Те ще продължат напред, ако не бъдат подкрепени от други.
Те са от два елемента, точно като всички останали върхове-Огън и Земя.
Те трябва да позволят на топлите си страни да се покажат и да поддържат сърцето си отворено.
Визионерът, интуитивен Стрелец се комбинира с прагматичния, императорски Козирог.
Обикновено те нямат много търпение с онези, които не успяват да ги оценят.

Съвместимост с връх Стрелец Козирог

Атракции: Подобно на всички други върхове, Стрелец / Козирог е привлечен от други върхове, особено Телец/Близнаци (17-23 май) и Лъв/Дева (19-25 август)

Козирог Стрелец Cusp

Хората, принадлежащи към върха на Козирог Стрелец, са родени на или между 19 декември и 24 декември. Те имат вродени управленски умения и предвидливост, които им помагат да преценят изискванията и да работят за успешното завършване на работа. Те са известни с добрата си подготовка и се придържат към мотото в живота си-Винаги бъди подготвен. Това е една от причините те да не са добре известни с търпението си и да не харесват хора, които се отклоняват от плановете или мненията си.

Те са експерти в използването на силата на мълчанието, за да управляват целта си. Мълчанието или сдържаността в речта също им помага да поддържат стадото заедно независимо дали на работа или в отношения. Те трябва да проверят своето колебливо настроение и да помогнат за контролиране на люлеещото се настроение. Те са страхотни, че са до вас и харесват състезанието индивидуално и могат да бъдат много методични за справяне с това състезание. Те са трудолюбиви, хумористични, изследващи и грижовни хора.

Някои от положителните черти на тези хора са надеждност, лоялност, самоувереност, амбиция, радост, отговорност, позитивност, романтичност, енергия, игривост и очарователност. Те са краткотрайни, войнствени, импулсивни и тъпи. Тези хора обичат децата и могат да се окажат много добри учители. Те са запалени наблюдатели и могат да бъдат и големи критици, предоставящи проницателен анализ. Известно е също, че ценят пътуванията и посещението на екзотични места.

Други факти за този пик:

У дома | Други статии за астрология

Популярни Публикации