Същият астро знак, същия рожден ден като половинката ви? Какво е значениетоКакво е астрологичното значение на срещата с някой със същия рожден ден? Изпратено от: Lannea Това е сладко съвпадение, особено при романтично обвързани двойки - но няма по -голямо астрологично значение, отколкото ако партньорите не споделят един и същ рожден ден, страхувам се. Във вашия конкретен случай, като използвате предоставените от вас данни за раждане

Това е сладко съвпадение, особено при романтично обвързани двойки - но нямам по -голямо астрологично значение, отколкото ако партньорите не споделят същия рожден ден, страхувам се. Във вашия конкретен случай, използвайки предоставените от вас данни за раждане (помолен да не ги публикувате), виждам, че почти единственият астрологичен детайл, който споделяте, е Слънцето в Телец. Вашата Луна е в Близнаци, докато неговата е в Лъв.Това ли е годината, в която ще намерите своята сродна душа? Вземете специализирано любовно четене и разберете!

Вашият Асцендент е Рак, докато неговият вероятно ще бъде Скорпион, Стрелец или Козирог. Неговата Венера, Меркурий и Марс са в Овен, докато вашите са в различни знаци. Дори повечето от по -бавно движещите се планети са променили знаците през годините между вашите рождени дни.

Ако вашият рожден ден беше на същия ден на същата година, особено в същия град или малка географска зона, очевидно би имало много по -голямо сходство между графиките. Хората, родени в един и същи ден, една и съща година и по същото време, се наричат ​​„времеви близнаци“, независимо дали споделят място на раждане или не, и е имало много изследвания на това завладяващо явление. Във вашия случай обаче споделянето на рождени дни няма значение освен превръщането му в радостен двоен празник!

Когато 2 души споделят един и същ рожден ден, това се нарича да бъдете близнаци Astro или Astro близнаци, за да бъдете политически коректни.stencil-test-1

Карли КейзърАстрологичните близнаци са двама несвързани хора, родени в един и същи ден, в един час, в един и същ регион на света. Това означава, че и двете лица ще имат почти еднакви астрологични карти. Като такива, те биха споделяли едни и същи интереси, вкусове, избор на кариера, големи промени в живота и т.н. Сравнението на живота на астрологичните близнаци е завладяващо изследване. Някои известни случаи разкриват прилики в личните маниери, брачните партньори-дори идентичния избор на килим за украса на дома!

Забавно е да сравнявате живота си с този на вашия астрологичен близнак. Звездни близнаци могат да бъдат полезни един на друг при определяне на техните житейски пътища. В края на краищата две глави са по -добри от една и ако и двамата имате една и съща диаграма, вие двамата можете да работите заедно, за да я осмислите. Имате ли една и съща съдба? Имал ли е някой от вас значителен пробив преди другия? Използвал ли е някой от вас същите астрологични влияния, за да стане по -щастлив, по -успешен, по -продуктивен? Тези и други въпроси са видовете въпроси, с които можете да се справите в кореспонденция с вашия астрологичен близнак.

За целите на това проучване всеки съвпадащ набор от астрологични близнаци ще попадне в една от трите категории: клас А, клас В и клас С.

Близнаци „клас А“ са родените в рамките на 30 минути един от друг в радиус от 500 мили.
Близнаци от „клас В“ са родените в рамките на 90 минути един от друг в радиус от 1000 мили.
Близнаците от „клас С“ са тези, при които единият или и двамата близнаци имат неизвестен час на раждане.

Когато се намери съвпадение, ще бъдете уведомени дали вашият астрологичен близнак попада в клас A, B или C.

Ами Близнаците, които живеят различен живот?

В астрологията едно и също разположение може да се прояви по различни начини. Като някои хора получават щастливи събития, когатосатурнпресичат тяхната IC и някои стават тъжни.

Що се отнася до съдбата и съдбата, не само звездите я определят, нашата свободна воля също е огромен фактор.

Племенниците ми са близнаци, родени с една минута разлика. Те са различни, но и двете изразяват едни и същи диаграми. Те имат лтова еизгряваща и Луна сда сеОвен Слънце. Един от тях е стереотипът Лъв. Другият е типичен Овен.

Други близнаци могат да се родят на 5 минути една от друга и в някои случаи това може да причини огромни разлики в класациите (Подобно на различни изгряващи знаци, различни правила за дома и разположения). Също така, някои астролози работят с Duads, а някои близнаци получават различни асцендентни дуади, дори ако са родени на 1 минута един от друг.

Някои възрастни близнаци се преместват на различни места, което активира диаграмата за преместване, следователно различен живот. Да не говорим за отношенията, в които влизат, активира синастрията и диаграмите на Дейвисън, които биха повлияли на влиянието на транзитите!

[responsive_video type = 'youtube' hide_related = '1 ′ hide_logo =' 0 ′ hide_controls = '0 ′ hide_title =' 1 ′ hide_fullscreen = '0 ′ autoplay =' 0 ′] https://www.youtube.com/watch? v = kxDG_U7V2uM [/responsive_video]

Начална страница Други статии по тази тема

Популярни Публикации